Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçmiş maaşla ilgili davayı kazandım. Emekli maaşım da yükselme olur mu?
yomaz
Nasıl bir alacak bu, açıklar mısınız ?
SGK primleri ile ilgili bir şey değilse sizin şahsi alacak vereceğinizin, borcunuzun harcınızın emekli maaşı ile hiç bir ilgisi olmaz.
halkın gözünde prim kazanmaktan başka bir şey değil bu kalkışmalar!...ne iktidar ne muhalefet kısaca politikacı halkı değil kendi cebini kendi çıkarını düşünür...buradaki hükümetçiler gibi de kimseyi alkışlamam allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onları!..herkese iyi akşamlar..
Ufuk bey yıllık izin alacağı 5 bin tl maaş fark alacağı 20 bin tl gıda yardımı 2 bin tl fazla mesai 8 bin tl hafta sonu alacağı 3 bin tl bunlar gibi toplam 63 bin tl alacak davasını kazandım aldım maaşıma bir etkisi olur mu
yomaz
Bu tutar size net olarak defaten ödenen bir tutar ise emekli maaşınızda bir fark olması düşünülemez.
Ama geriye doğru maaş ve fazla mesailer için ödenmesi gereken ek primler hesaplanıp sgk'ya ödendi ise, değişmesi gerekir.
Durumunuzu tam bilemiyorum, bu zamana kadar da böyle bir olaya şahit olmadım hiç.
Emekli maaşı teklar hesaplanması için dilekçe verdim bana şöyle bir mesaj geldi
SN. OMER ATiK, TALEBiNiZE iSTiNADEN AYLIGINIZ BAGLANMIS OLUP 345.28 TL BiRiKMiS AYLIK TUTARINIZ ODENMEK ÜZERE T.IS BANKASI A. BANKASINA GONDERiLMiSTiR. B001