Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geçmiş tarihli epikriz raporuna nasıl ulaşabilirim?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
634
Reaksiyonlar
367
2019 yılı içinde yatışım olduğu "ISPARTA SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ" nde ki EPİKRİZ RAPORlarına nasıl ulaşabilirim? BİLEN VARMI?

ayDÜNYAvazo

elektronik ortamda ulaşmanız mümkün olmaz, bizzat hastaneden alabilirsiniz

ayDÜNYAvazo

Hastaneye mektup ile idari başvuru yaparak talep etmeyi deneyin o halde.

Ekipriz resmi prosedürü olan bir evrak değil. Sizin sistemde kayıtlı tedavi geçmişiniz.
Yattığınız bölüm sekreterine bir ricaya bakar. Isparta'da hastanede yattığınız süreçte yanınızda olan ve bölümün tanıdığı bir yakınınız varsa o bile alabilir.

Ufukalp

Telefonla aradım ISPARTA S.D.Ü.HASTANESİNİ, psikiyatri servisini. 1 saat sonra ara demişlerdi...Öğleden sonra tekrar arayacağım bakalım...

Son 7 buçuk yıldır ilaç kullanmaktayım. Bunu sağlık kuruluna nasıl ispatlayabilirim?

SON 7 buçuk yıldır psikiyatrik ilaçlar kullanmaktayım. Bunu sağlık kuruluna ispatlamam gerekirse nasıl "ispatlarım" acaba? BU BÜTÜN DÖKÜMLERİ ALABİLECEĞİMİZ BİR YER VARMI?

ağzınla söylüyorsun. 7.5 yıl boyunca Kullandığın ilaçların raporlarını göstererek. SGK olabilir Eczane olabilir. Dr'un sistemi olabilir.

Suskun Mutsuz Umutlu

Raporları bende yok.
Eczane dersen son 1 senenin ilaç Dökümü Bilgilerini vermekte. E-devlette "4A/4B/4C İlaç Kullanım Süresi Sorgulama" sekmesi altında buda son 1 yıla ait bilgileri sunuyor.
Diğeri ise şöyledir.
E-devlette ise son 7 buçuk yıla ait "ilaç rapor bilgisi sorgulama" butonu altında bulunmaktadır.

Son düzenleme:
E-NABIZ > ZİYARETLERİM > Hangisini görmek istiyorsan DETAY GÖRÜNTÜLE > İŞLEMLER
Mesela ben Mart 2019'da apandisit ameliyatı olmuştum.
Az önce baktım. Kullanılan şırıngaya kadar yazıyor.

Kullandığınız ilaçlar da e-nabız'da kaydediliyor ama sanırım 2015 yılından başlıyor.

Son düzenleme:
Üst Alt