Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geçmiş ve gelecek kaygısı

Eserin79

Yasaklı Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
Bu aralar iyice su yüzüne çıkan bi sıkıntı var hayat bugünlerde her yönden iyice zorlaştı benim ve yer yer dalıp gidiyorum geçmişe,bazı şeyleri f (değiştirme) farklı yapmak isteği olmadık hayaller yer yer kötü düşünceler şu an beni olumsuzluklara itenleri Yok etme isteği buna dair senaryolar Allah yardım etsin zor durumdayım.

Aynı durum bende de var ve iyice ilerlediğini düşünüyorum.Yaşamak çok korkutuyor ve sıkıyor. Gelecek korkusu geçmişte içinde kalan yaşanmamış şeyler ve etrafa karşı nefret.Yalnız değilsin :(

Sürekli acı çekiyoruz ağrılarımız yanmalar ve kasılmalarımız var ve tr de bu hastalığı bilen hekim çok az dolayısıyla bizim onlara söylediklerimiz hikaye geliyor bu hastalıktan ötenizi istiyorum diyen var iç dünyamızın yükselişleri muhtemelen bu sıkıntılardan

Çocuklara bakın geçmiş ve gelecek yükünü taşımazlar bir şeye ihtiyaç duyduklarında ya söyler ya da ağlarlar. Anne ve babasına güvenip anda kalır. Geçmiş ve gelecek yükünden kurtulmak çocukça düşünerek mümkün olabilir. İyi de onların anne ve babası var biz kime güveneceğiz. Biz kimin elinden tutacağız? Kime ağlayıp kimden isteyeceğiz?

Kendisine tevekkül edenlerin işlerini en iyi neticeye ulaştıran karşılıksız nimet veren her türlü sıkıntıları gideren Rabbimizden.

Güvenmeyi seçin. Yaşadığımız bu zamanda hepimizin sorunu geçmiş ve gelecek kaygısı. Eskiler söyler hep; geçmişi hatırlamak ve gelecek endişesi taşımak, Allah’la senin aranda perdedir. Her ikisini de yak ve ateşe ver. Geçmiş ve gelecek kaygısından kurtulmayı ondan isteyelim.

Ve şöyle dua edelim; geçmişe kederlenmekten ve gelecek için kaygı duymaktan sana sığınırım Rabbim.

Amenna Rabbim şifamızı versin hepimizin buradaki çoğu insan sağlığına kavuşsa zaten engeline dair faydaları çoğu kişinin umurunda bile olmaz koşabilmek yorulmak dinlenmek ne güzel şeyler benim anlamadığım suriyelilere 30 milyar dolar harcadım diyen devletim bana ayda takribi alacağım bin tl malul aylığını neden reva görmez benden iyi malul mu var ya düz yolda koltuk değneği ile düşüp kafamı yardım bacaklarım düşmeye bağlı morluklarla dolu doktora (ftr) bakın diyorum kafayı kaldırmadı ya önce bizi bi halledin sonra insanlığa biz vatandaşız 39 yaşına devlet yardımıyla gelmedim alan el değil Beren olmak isterdim hep bu ağrıma gidiyor

Hayatı sonunda ölüm olduğu için seviyorum birgün nasılsa bitecek o yüzden dert etmemeye çalışıyorum .

An'a odaklanmadan huzuru bulamazsınız. Geçmişin yükü, geleceğin anlamsız kaygısı kendi ayaklarımıza vurduğumuz prangalardan başka bir şey değil. Bu düşüncelere kapıldığımda aklıma getirdiğim bir söz var, paylaşayım hemen..

Dün bitti,
Bugün varsın !
Yarın var mı ?
Baksana ardına bir,
Ölenler hep ihtiyar mı ?

Belki senin için de bir şey ifade eder...

nereye varacak bizim sonumuz ? iş yok güç yok para yok yok oğlu yok anasını satım... :(

Bu aralar bende de başladı denilebilir. Bakalım sonumuz hayrola.

Az kaldı önce biri var kötü bi insan onu öldüreceğim sonra kendimi spastik paraparezi ile hapise girilmez

bende aynı durumdayım 30 yaşıma geldim ne iş bulabildim ne eş Allah kahretsn hayatta hiçbirşey istediğim gibi olmuyor …. :( :(

Rabbim herşeyin hayırlısını versin

Üst Alt