Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gecmişe dönük bağkur olursa 2022 maaşım kesilir mi?

sendemi

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
MELEK ablam ben ufak bir tamir dükkanı acmistim gecen Maliye geldi ve kapattım. Ama 80 günlük beni geçmişe dönük kayit yaptilar ve 80 günlük Bağkur gostereceklermis. Yani ac kapat terki verdim 2022 maaş aliyorum kesilirmi acaba maaşım yattı gözüküyor bi sıkıntı olurmu maaşı ceksem ablam...21.4.2015 iş yeri acma 11.07.2015 terk verdim..

bir sorun çıkacagını sanmıyorum ablam. bagkur kaydın sonuçta 11 Temmuz itibariyle kapatılmış.
eylül ödemeleri yapılmadan önce sistem sgk kaydınızın olup olmadıgını sorgular. bu sorgulama sonucunda sgk kaydının olmadıgı anlaşılmış ve buna göre ödeme yapılmıştır zaten. şimdi vakfa git sor ya da alo144'ü ara öğren desem saglıklı bilgi de veremezler.
maliye geçmişe dönük bu işlemi ne zaman yapmış acaba? 1 Eylül öncesinde mi? senin ödeme gununden önce mi?

bence aylığını çek.

vakıfta calışan memur abi tanış abla ona sordum sistemden sorguladı ve her hangi bir sıkıntı olmaz dedi.. ablacım öyle bişey olsaydı yeşil kartımda iptal olurdu cuma günü eczaneye sorgulattım 18 yaş engelli yakını olarak saglık güvencem devam ediyordu.. eger maaşım kesilseydi saglık güvencem durdurulmazmıydı ablam?

ben de zaten sistemin sorgulamasından geçtin mi on anlamak açısından maliyenin geçmişe dönük işlemi ne zaman yaptıgını sordum. cevabı da aldım:)
demek ki maliye geçmişe dönük işlemi ödeme dönemi öncesinde yapmış.

2022 aylık ödemeleri öncesinde sistem sgk kaydınızın olup olmadıgını sorgular. aylık almaya engel bir sorun saptarsa zaten ödemeyi durdurur ve aylıgı fesh eder.
sistem sorun görmemiş ve ödemeye devam etmiş. bu açıdan artık rahatla ve aylığını çek güle güle harca:)

sen varya ablaların bitanesisin yürgime su serptin ALLAH da seni güldürsün iyki varsın seni cok seviyorum MELEK ablam ismin gibi MELEK sin ABLAM....

Üst Alt