Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geçmişe dönük emlak vergisi borcumu bugün muafiyet kapsamında sildirebilir miyim?

coolhead

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
2005 yılından bu yana ödenmeyen emlak vergisi nedeniyle yüklü miktarda vergi ve cezası birikmiş durumda. Ve maalesef özürlü raporunu daha yeni aldım, (daha eski raporlar bir yerlerde kullanıldı vs.)
1977 yılından beri sürekli %60 oranında sakatlık hali rapordan anlaşılıyor. Verginin taahhuk ettiği dönemlerde de muafiyet kapsamında bulunmam ve fakat bunu ibraz etmemem-geç ibraz etmem nedeniyle oluşan vergi ve borcundan kurtulabilme şansım var mı?

İlgili belediye yok dedi :( Çıkar yor bilen var mı:confused: Yoksa soğuk su içeyim mi.

Bugün annemin adına ev için gittim böyle bir evrak varmış bankalar ve devlet dairelerini dolaşmak gerekiyormuş bilginize evrak elime salı günü geçecek ayrıca bilgi vereceğim

Geçmişe dönük olarak borcu sildirebilmek için o tarihleri de kapsayan bir rapor isterler diye düşünüyorum. Ama bence yine de başvurup şansınızı deneyin...

Üst Alt