Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geçmişe dönük olarak 3. dereceden vergi indirimi alabilir miyim?

berkan1

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
3. dereceden vergi inidirimi için geçmişe dönük inidirim tutarlarını alabilirmiyim. alırsam nereden nasıl alacagım zorluk çıkarıyorlarmı .Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

geçmiş derken sadece vergi indirimine baş vuru yaptıgınız tarihten iti baren ala bilirsiniz diger geçen seneleri alamazsınız

şimdi yeni işyerimde 1,5 senedir çalışıyorum 2007 den beri vergi indirimim var 1,5 senelik almam gerekirmi alacaksam nereden nasıl alırım teşekkürler

tam anlatamadım galiba bu iş yerinden geçmiş 1,5 seneyi alabilirmiyim Teşekkürederim

alamassın kardeş şimdi maaşınla alıyorsan ne mutlu geriyi düşünme

alındıgını biliyorum da nasıl alındıgını bilmiyorum ben vergi dairesinde iken biri soruyordu memura oda alınabilir oldugunu söylemişti

Verdigin bütün bilgiler için teşekkür ederim kendinize çok iyi bakın

Yani, vergi indirim hakkınız olmasına rağmen işyerinizde bu uygulanmadı anladığım kadarıyla? Öylyse, aslında muhasebeciniz vergi dairesine buna dair bir dilekçe yazıp fazladan ödenen o vergilerin size geri ödenmesini isteyebilir. Muhasebe açısından böyle bir yol var diye biliyorum..?

aynen adına boşuna mali müşavir dememişler bir kalemde iflas etmiş öbür taraftan milyonları götürmüş

Üst Alt