Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geçmişe dönük vergi indirimi almak için ne yapmalıyım?

Ersan Batur

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Geçmişe dönük engelli vergi indirimini alan varmı arkadaşlar ne yapmam gerekiyor.

Ersan Batur bağlı olduğun vergi dairesine
1. vergi indirimi için dilekçe yaz.(şu tarihten şu tarihe kadar .....isimli işyerinde çalıştım.vergi indiriminden faydalanmak istiyorum.diyorsun.)
2.kimlik fotokopisi.
3.vergi indirimi başlangıç tarihinden itibaren çalıştığın işyerinden ay ay bordrolarını iste ve ekle.
4.sana gelen vergi indirimi yazısı fotokopisi,engellilik sağlık kurulu rapor fotokopisini de ekle.
ben ptt araciliğiyla iadeli taahhütlü gönderdim.yaklaşık 1 ay oldu göndereli.e devlet ten interaktif vergi dairesinden de takip ediyorum.gönderdiğim evrakların hepsini oradan görebiliyorum.sana bi nebze yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. iyi gunler.

bu konuda bir gelişme oldu mu acaba?

Geçmişe dönük vergi indirim iadesi alınmaz. Ne zaman başlarsa o zamandan sonra alınır. Daha öncede tartışıldı burada.

ama farklı forumlarda aldığını yazanlar var buna ne yapacağız? lütfen kesin olarak bilen yazsın mesela siz başvuruda bulundunuz mu, ben bulunmadım, buşunmak sitiyorum yeni vergi indirimi aldım, ve dilekçemi nasıl vereceğimi bilmediğim için yazıyorum.

Üst Alt