Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geçmişe dönük vergi indirimi paramı nasıl alabilirim?

ENGELİ35

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaslar benım bır sıkıntım var ben ıse basladıgımdan b erım müracat ettım vergı ındırımıcın rapor aldım yalnız rapor onayı mgelene kadar 8 ay gectı ve geldıgı tarıhden ıutıbaren aldım ssk ya gıttı m dedımkıaradakı mfarkkı almak ıstıyorum dedım dedıkı oradakı görevlı ıs yerınden faerek bodrosu cıkar ve iş yerinin baglı oldugu vergi dairesine müracat et dedıler ve fabrıkadan fark bodrosu ıstedımvermedı veremeyız dedı gectı zamanı dedıler ne yapabılırım nasıl alabılırım bu parayı ahkkımı 216 tl yardımcı olurmusunuz bana tsk ederım

Vergi indirimi onaylandıgı tarihten itibaren maaşınızı buna göre almadınızmı.

hayır 8 ay gectıkten sonra aldım ben yanı müracat ettıgımden onaylana kadar 8 ay sonra cıktı mayısın 2011 den 2012 kadar almadım ocak 2012 de basladım almaya muasebe dıyor 8 ay alacagın var dıyor ama genel müdür yardımcısı yok olmaz dıyor fark bodrosu vermıyoruz bızde öyle yok dıyo ne yapcam:(:)((

sgk dakı görevlı sızı dogru yönlendırmıs sızın calsıtıgınız ıs yerının muhasebe elamanı ısı bılmedıgı ıcn öle sölemıstır o muhasebe elanamına söleyın baglı blundugunuz deftardarlıktan gerklı bılgıyı alsın( görevlıyı bılgınelndırsı) sızın magdurıyetınızı gıdersın

bende de benzer bir durum var.. 1999'da vergi indirimi hakkı elde ettim, başka kuruma nakil olduğum için 2003'ten bu yana alamıyorum.. yaklaşık 10 yıllık farkı nasıl alabilirim bilen arkadaşlar, konuyu açan arkadaşa da bana da yardımcı olsun...

Sakatlık indirimi hak edilen belgede yazar başlangıç tarihi. O tarih itibarı ile sakatlık indirimi uygulanmalı...

Ama özel sektörde 10 senelik geçmişi kovalamak, bence imkansız.

oturan boğa nın dediği gibi vergi indirimi hangi tarihte onaylanıp işleme konuldu ise o tarihten itibaren vergi indirimine tabi olunuyor.Geriye dönük indirim almak için boşa uğraşmayın hele ki özel sektördeyseniz.

Engeli35 nickli arkadaş 216 tl için uğraşmana değmez yat kalk vergi indirimini aldığına dua et..Pek çok engelli arkadaşımız daha hakettikleri rapor oranlarını alabilmek için çırpınıp duruyorlar bende dahil olmak üzere....

Üst Alt