Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geçmişe nazaran engellilerin hayatında neler değişti veya kolaylaştı?

Kolaylasan hiç bir şey yok trde gördüğüm kadarıyla. Coğrafya kaderdir arkadaşım

Degisen bisi yok sadece biraz daha bilinclendik ama hala hakkımız olan engelli atamasını alacak kadar sesimizi duyuramıyoruz çok yazık onun dışında adagınızmı vardıda böyle oldun akraba evlilgimisin vs diyen insanların hala formu yerinde yanlız artık ben dışarı cikmıyorum is gucte olmayınca o yüzden bişi diyemiyorlar hala hayatın nasıl kolaylaştığını soruyorsan kolaylaşan kısmıda Allahtan yoksa toplumda bişi değismedi yani

Engelli olmak...

Aslında yeniden dunyaya gelme şansımız olsa yine engelli olarak kalmak istermiydik bilinmez ,belkide istemezdik .Engelli olmak dunyanin en zor durumu aslinda.Bitmeyen saglik sorunlari ,bazen cevre bazende de aile sorunlari gibi .İsterdik normal bir hayat yasamak,uyaninca acaba bugun ne sorunu cikacak diye beklememek,kosmak ,gormek ,duymak ,algilamak,konusmak bazende rahat bir uyku uyumak gibi .Dunya zor .Hemde engelliysen daha zor...

Beynim de ben bunu yapabilirim dediğim şeyleri bedenen yapamayınca çok zoruma gidiyor. Aslında zoruma giden yanı bir başkasına muhtaç olmak, bu çok zor birşey! Yakınların bile olsa çok zor bence. Dünya nın sorunları, zorlukları vs hiç bitmez bunun için iyi ki ölüm var!
Ben alıştım ağrılara sağlık sorunlarıma ameliyatlara hepsine alıştım.
ALLAH a emanet...

Üst Alt