Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geçmişe yönelik olarak vergi indirimi alabilir miyim?

yürüyensolucan

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
1
Yaklaşık çalıştığım kurumda 5.senem olucak ama hastalığımı 2011'De geçirdim engelli raporunu yeni aldım fakat aldıgım engellı raporu süresiz oldugu ıcın bu ısyerınde 5 senedır tarafafımdan kesilen vergileri iade alabilirmiyim . Yoksa raporu aldıgım gunden ıtıbaren mı gecerlı . Rapor süresiz oldugu ıcın geçmişi kapsamaz mı ?

Hayır alamıyorsunuz. Evrak işleme alındığı tarih sonrası ödeme olur

Merhaba 01.05.2021 yılında yeni bir firmada işe başladım, vergi indirimini vergi dairesine bildirmedim(şirket kendisi geçiş yaptığını bildirdi. 01.08.2023 tarihinde bu işyerinden ayrılarak başka bir firmaya başladım. Ancak ayrıldığım şirketin vergi indirimini ödemediğini yeni firmaya başladığımda öğrendim. Şimdi sorum şu arada yaklaşık 27 aylık bir indirim alacağım söz konusu, bunu alabilir miyim? yada nasıl bir yol izlemem gerekli. Teşekkür ederim. raporum %60 (süresiz)

Üst Alt