Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geçmişte gördüğüm psikiyatrik tedavi güvenlik olmama mani sayılır mı?

mazdand4

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba sevgili arkadaşlar ben yaklaşık 2 yıl depresyon tedavisi gördüm bu süreçte lustral ve xeplion kullandım şu an durumum iyi ilaçlarımı doktor kontrolünde yavaş yavaş bırakıyorum benim sormak istediğim şu an özel güvenlik görevlisi olmak istiyorum geçmişte kullandığım ilaçlar heyet raporu alırken sıkıntı çıkarır mı devlet hastanesinde iki farklı psikiyatra sordum ikisi de teste sokacağız diyorlar ben hangi teste gireceğim silahlı heyet raporu alabilir miyim?

hocam bölgendeki özel güvenlik şube tam kapsamlı bir araştırma yaparsa sıkıntı olabilir bence...kolay gelsin..

hocam özel güvenlik şube derken,orda özel güvenlik işlemleri oluyor denetleme özel raporlama özel eğitim güvenlik kimlik kartı işlemleri vs...kimlik kartı için başvurduğun zaman zaten güvenlik araştırman yapılacak orda da hastalığın vs çıkabilir bence bir araştır sor çevrende ...ben 22 sene güvenlik yaptım erken emekliyim şu an...kolay gelsin..

Psikiyatri tedavisi görenlerin özel güvenlik şirketlerinde çalışması kanunen yasaktır

DJ_BORAN
Yani bu sacma degil mi yani saglam raporu alinir tedavi edilmistir yani dava acilir bisey olur bu nedemek degisir yani adamin hayallerini bitirmeyin ya 😅

Onu kanunu hazırlayanlara sormak lazım benzer bir hukuksuzluk engeli ehliyeti uygulamasında da var zira

Üst Alt