Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geçmişte görülen tedavilerle ilgili epikriz raporları nasıl alınır?

Konular
27
Reaksiyonlar
0
sayın oturan boğa bir jkonuda yardımınıza ihtiyacım var vefat eden babamdan dolayı yüzde80 şizofreni özürlü abime maaş bağlatmak için basvurduk verilen cevap raporunuz incelendi devlet üniversite hastanesinden skr ve tüm tedavi gördüğünüz hastanelerden ekpriz istiyor.benim elimde sürekli kullandığım ilaçların raporlar ve iki farklı hastaneden çalışarak hayatını kazanamaz ibareli raporlar var ne yapmalıyız teşekkürle

yanlizkurt06

Elinizdeki raporları da verin (sonuçta geçmiş tarihlerde alınmışlar ve hastalık hikayesini gözler önüne seriyorlar) ama alabilirseniz epikrizleri de toparlamaya çalışın derim.

Tedavi gördüğünüz hastanelerin bilgisayarlarında kayıtlı oluyor epikrizler ordan çıkarttırıp imzalatıp mühürlettirin yanlizkurt06

sadece askeri hastanede 1994 yılında yatışı var diğer hastanelerde tedavisi ayaktan ve ilaç raporu şeklinde ekpriz nasıl alabiliriz yatış olmayınca tşkler

[FONT=sans-serif]ayaktan tedaviler içinde ekpriz alabiliyor muyuz [/FONT]@Cengiz68

Sizin için sordurdum ayaktan tedavi için epikriz gibi belge verilebiliniyormuş yanlizkurt06

Ilaç raporlarınıda eczanelerden çıkarabilinirmi bir sorun

Yalnızkurt@ Bülent beyin tavsiyesine ek olarak,mutlaka bir devlet üniversite hhastanesinden hastanın son durumunu bildirir kurul raporunu alıp ilave etmeniz gerekiyor,bunun için size gönderilen belge ile üniversite hastanesine başvurun onlar sizi yönlendirir.tekrar geçmiş olsun.

hastanelerin arşivlerine başvurun yardımcı olup veriyorlar

bu raporu sizden sgk mı istedi vefat eden babanızın maaşı baglamak için daha evvel babanızın sağlık haklarından yararlanıyormuydu kardeşiniz .bugune kadar nerede tedavi gördü ise oradan rapor almayı deneyin zaten sgk istediyse onlar sorup yazı ile sizi rapor almaya yonlendiriyorlar yalnizkurt06 senin yaşadıklarını ben bizzat yaşadım tecrube ettim sormak istedigin detaylar olursa yardıma hazırım kolay gelsin

Üst Alt