Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geçmişteki tedavimi gösteren ilaç raporumu sistemden kaldırtabilir miyim?

Beylane

Yeni Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
8
Merhaba öncelikle doğru yere mi konu açtım bilmiyorum. Benim sorum 2019’da muayene olduğum doktor bana 4 senelik 31/12/2023’de biten ilaç raporu çıkartmış(unipolar depresyon) ben hiçbir zaman depresyon tedavisi görmedim ben anksiyete tedavisi gördüm. Diğer doktorlar anksiyete yazmış. Asıl soruma gelicek olursak benim tedavim şubat ayında bitti. Artık ilaç kullanmıyorum iyileştim. Ben bu ilaç raporunu iptal ettirebilir miyim? Raporu çıkartan doktora ulaşma imkanım var raporu doktor mu iptal ediyor yoksa kendim iptal ettirebiliyor muyum?

Beylane
İlaç raporları en fazla 1 yıllık oluyor diye biliyorum ama başka bir şeyden mi bahsediyorsunuz acaba .
ilaç raporu iptal etme diye birşey yok kalır tedavi geçmişinizde.
depresyon tedavisi görmüş olmanız ilerki hayatınızda çok hassas kurumlarda çalışmayacaksanız çokta sorun olmaz şizofren/psikoz olsa o sıkıntı ama depresyon çokta önemli değil.

İlac raporu veya sağlık raporları sağlık bakanlığı veri tabanına işlendiği için sildirme imkanınız yok.

Anksiyete veya depresyon tanısı size hiç bir şekilde olumsuz bir durum yaratmaz.
Beylane

Sgk ilaç raporu bilgisinde 4 senelik rapor var (hangi ilaçlar oldugu belli değil) ya ilerde polis olursam sıkıntı olabilir diye düşündüm

OğuzHan112

İlerde polis veya askere gidersem sıkıntı yaratır diye düşündüm

Üst Alt