Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geçtiğimiz günlerde burnumdan ameliyat oldum. Askerliği erteleyebilir miyim?

papaaz41

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar ben yeni ameliyat oldumda 3 4 gün önce burundan bunun iyileşme sureci 6 ayla 1 sene arası acaba askerlegimi gecici süreligine ilerletebilirmiyim.. teşekkürler şimdiden

iyileşme olmadan muayene günün gelirse elindeki hastane raporuile muayeneye girip o heyetteki doktorların muayene sonrası kararı uygulaman gerekecek belki seni birliğine gönderip oradan hava değişimi verebilirler

ama hava degişimi en fazla 20 gün müydü ondan fazla alınca askerlikten düşmüyormuş 3 defa hava degişim aldıgın zamanda galiba cürük mü veriyorlar

Askerliği tecil ettirmekle ilgiliyse, evet, ameliyatın etkisi geçinceye dek 1 yıl sonraya tecil ettirirler... Bunun için askerlik şubesine gidip askeri hastaneye sevk almak yeterli. Tabii, durumunun geçici sürelik için askerlik yapmaya engel olduğunu varsayoyorum.

Üst Alt