Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geleceğin Kadın Liderleri Projesi

Veritas

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
Kagider sitesinde form ve gönderilecek adres mevcut. İlgilenen arkadaşların veya yakınlarının olabileceğini düşündüm. Soru değil biliyorum ama çalışma yaşamı öncesi başlığının uygun bir başlık olduğunu düşündüm. Proje sorumlusu benim arkadaşlar. O yüzden dilediğiniz soruları burdan sorabilirsiniz.

“Geleceğin Kadın Liderleri”ni Arıyoruz…

İşine, toplumuna, çevresine farklılık getirecek 50 genç kadını arıyoruz...

2010 senesi içinde 50 genç kadını işe hayatına hazırlamayı amaçlayan KAGİDER, “Genç Kadın Liderleri” sertifika programını başlatıyor.
Genç kadınların toplum ve iş hayatındaki yerini kuvvetlendirmek amacıyla başlatılacak eğitim programı; katılımcıların bu doğrultuda beceri ve duyarlılığını geliştirmeyi, donanımlarını ve erişimlerini arttırmayı hedeflemektedir.
Kimler Başvurmalı?
* 18 – 25 yaş arası İngilizce bilen genç kadınlar,
* 2008 / 2009 veya 2010 senesinde iyi derece ile mezun olan / olmayı planlayan,
* Tercihen burslu okumuş olan,
* Tercihen iş tecrübeli (staj, part-time iş, vs değerlendirilecektir),
* Yüksek kariyer hedefleri olan, başarı odaklı,
* Hemen işe başlamak için herhangi bir engeli bulunmayan,
* Çalışma motivasyonu yüksek,
* Tercihen sivil toplum kuruluşlarında sosyal içerik üretmeye yönelik çalışmış

olanlar başvurabilir.

* KAGİDER’e başvuran adaylar yukarıdaki kriterlere uygunlukları açısından bir elemeden geçirildikten sonra; yapılacak mülakatlar sonucu eğitim programına dahil edilecektir. Seçilen adayların ilgili eğitimlere katılma taahüüdü vermeleri beklenmektedir. Eğitim programı bedelsizdir, ancak İstanbul’da gerçekleşecek eğitimler sırasında oluşabilecek yol ve konaklama giderleri adaylara aittir.

Başvuru Tarihleri: 15 Şubat - 15 Nisan 2010

Üst Alt