Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geleceğinize dair plan/sigorta yapma seçeneği: Engelsiz Hayat Merkezi
sevgili arkadaşlar,Engellilerin hayatın içinde eşit şekilde ve rahatça yer almalarını, gelecek kaygısı olmadan güven içinde yaşamalarını sağlamak amacıyla hizmetler veren profesyonel kuruluş Engelsiz Hayat Merkezi’nin çalışma bölümleri için web siteminizi ziyaret etmenizi rica ediyorum.Türkiye geneline hizmet vermekteyiz.
sizleri sistem hakkında bilgilendirmek için özelden telefonlarınızı bana iletirseniz çok sevinirim.
bu sistem,yarın olduğunda keşkelerimizin olmaması için bizlere sağlanmış bir hizmettir. Engelsiz Hayat Merkezi
sevgili arkadaşlar ailelerimizin ve bizlerin korkularından biride bize bakan yakınımızın vefatı durumun bizlere ne olur kim bakar yada birinin yardımı olmadan hayatımızı nasıl idame ederiz endişesidir öyle değilmi? işte engelsiz hayat sistemi ailelerin ve engelli bireylerimizin bu korkusunu ortadan kaldıran bir sosyal güvence sistemi geliştirmiştir.
sevgili arkadaşlar,Engellilerin hayatın içinde eşit şekilde ve rahatça yer almalarını, gelecek kaygısı olmadan güven içinde yaşamalarını sağlamak amacıyla hizmetler veren profesyonel kuruluş Engelsiz Hayat Merkezi’nin çalışma bölümleri için web siteminizi ziyaret etmenizi rica ediyorum.Türkiye geneline hizmet vermekteyiz.
bu sistem,yarın olduğunda keşkelerimizin olmaması için bizlere sağlanmış bir hizmettir.
sizlerden ricam sistem hakkında bilgilendirmek için sizleri, bana özelden telefonlarınızı iletmek.saygılar sunuyorum. Engelsiz Hayat Merkezi
Türkiyede yakınlarının bakımı ile yaşayabilen ve çözüm bekleyen %70 ve üzerinde engelli olan yaklaşık 3 milyon engelli bulunmaktadır.
Türkiye şartlarında engelli ailesinin en büyük korkusu,ben öldükten sonra yavruma ne olucak ona kim bakıcak endişesidir öyle değilmi? ki bende engelli biri olarak bu endişeyi benim ailemde taşıyor.çünkü şuanda ülkemizde devlet,hiçkimsesi olmayan ve hiçbir geliri bulunmaya engelli bireyimize bakmaktadır.fakat buda oldukça az bir rakama tekabül etmektedir.Engelsiz Hayat Merkezi olarak 4 yıllık bir çalışmanın neticesinde Englesiz Hayat Sistemini geliştirerek engelli yakınlarının bu korkusunu ortadan kaldırdık.Engelsiz Hayat Sistemi,engelli yakınının vefatı yada bakamıcak duruma gelmesi halinde,engelli bireyimizi alıp özel bakım merkezlerinde ömür boyu bakımını sağlayan bir sosyal güvence sistemini büyük bir mutlulukla ve gururla yürütmektedir.engelli ailelerimizin kendilerinden sonra yavrularına ne olacağını bilmeleri onları en çok rahatça yaşamalarına neden olacaktır.çünkü yavrusunun geleceği için artık bir endişe taşımıcaktır.sistem hakkında daha detaylı bilgiyi Engelsiz Hayat Merkezi adresimizden edinebilirsiniz. ayrıca merkezimizi arayarak benimle irtibata geçebilirsiniz. daha güvenilir yarınlarımız için bugünden bişiler yapmalıyız arkadaşlar.teşekkür eder saygılar sunarım. Engelsiz Hayat Merkezi