Emine Yücel, inanın sorunuzu görmedim. ben yazarken yazmışsınız sanırım. sonradan mesajları kontrol ederken fark ettim. lütfen ayrı başlık açın bir daha boyle mesajlarınız arada kaynamasın...
evde 3 kişisiniz maalesef 2022 aylığı alamazsınız.
evde bakım aylığı için de kişi başına düşen aylık gelir 510,45 lirayı geçmemeli. ve maalesef evin kirası buna dahil edilir. bu durumda hanede 3 kişi oldugunuz için evde bakım aylığında da sınrıı geçersiniz.
bu durumda hanenize bakmakla yükümlü bireylerden olan ve geliri olmayan bir akrabanızın ikametgahını aldırın.
ya da kira gelirini düşük gösterin. kontrat imzalayın ve yeni kira belirleyin. aklıma başka seçenek gelmiyor.
evde bakım için 3 kişilik hanenin aylık geliri 1531,35 lira altında olmalıdır.
bu yöntemlerden birini yaparak tekrar başvurun evde bakım için. şansınızı zorlayın
kira kontratı işini kiracınıza guveniorsanız yapın. geri kalanını elden alacaksınız çünkü. kiracınız kiranızı vermeli yani. vermemezlik de yapabilir. bu açıdan riskli. ve kontrat oldugu için bir şey yapamazsınız kirayı ödemezse.
eger bu yöntemi denerseniz bu olayı kimseye anlatmayın komşuya vs bilmesin kimse. evde bakım aylığı başvurusunda kira geliri olarak kontratı gosterin. bu şekilde şansınızı deneyin. aldatma yok nasılsa kira verior kira alıordunuz nasılsa
olmadı bunu alo 183'e de danışın ama isim vermeyin