Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gelir getirmeyen mülkler evde bakım başvurusunda sorun yaratır mı?

Suskun 26

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
gerekiyor, bilginiz var ise yazarsanız sevinirim

Babamın emekli aylığı ve benim 2022 maaşıyla gelir bakımından gerekli olan 3/2 sınırı geçmiyoruz, ama 246 metrekare arsamız ve şu an oturduğumuz tek katlı evimiz var onunda metre karesi yaklaşık 185 metre kare dolaylarında..

Arsadan hiç bir gelir almıyoruz şimdi sorum şu olacak; hiçbir gelir elde edilmeyen gayrimenkullerde evde bakım ücreti için hesaplanıyor mu? kafamızı karıştıran bu oldu

ya da şöyle sorayım, ben bu şekilde başvurursam evde bakım aylığı alabilir miyim?

ilginiz için şimdiden teşekkürler

ben soorun yaratacagını sanmıyoorum raporda agir özürlü ibaresi işaretli olması lazım evde bakım için

Yorum için teşekkürler ateş34..Evet sağlık raporumda ağır özürlü yazılı o konuda sorun yok

merhaba arkadaşlar,sizlere yine bir sorum olacak evde bakım ücreti için asgari ücretin 3/2 si olması gerekiyor..

2010 yılı için asgari ücretin üçte ikisi kaç lira bilginiz varmı?

Bneim hesabıma göre asgari ücret 576.57 TL
bunun da üçte ikisi 384.38TL değil mi arkadaşlar

yoksa yanlış mı hesabım?

Arkadaşım, yönetmenimiz defalarca yazdı evde bakım ücreti alabilmek için gelir kriteri hanede kişi başına düşen gelirin 348 TL'nı geçmemesi gerekiyor diye. Ayrıca, gelir getirmeyen gayrimenkulünüz olsa bile sorun teşkil etmez

slm

evet bende hesapladı 384çıkıyo nasıl kişi başına geliri348 olarak belirliyolar

ama arkadaşım askeri ücretin üçte ikisi deniliyo

Bir ev olması bir sorun değil, ama bir apartmanın mülkiyetine sahip kişinin muhtaç sayılığ evde bakım hizmetinden yararlandırılacağını sanmıyorum.

Üst Alt