Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gelir idaresi başkanlığı vergi indirim belgesini başka şehre göndermiş!

smyrna1922

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
gelir idaresi başkanlığı vergi indirim belgesini başka şehre göndermiş !!!!

28 ekim 2016 tarihinde İzmir vergi dairesinden ankara maliye ye gönderdiğim dosya çok geciktiğinden bugün Ankara maliyeyi aradım . İzmir e 24 kasım 2016 da onaylanıp gönderilmiş cevabı aldım .izmir vergi dairesini aradım dosya burada yok gelmemiş dediler sayı ve tarih istediler ,tekrar ankara maliyeyi arayıp sayı tarih aldım izmir e bildirdim . Ne deseler beğenirsiniz dosyanın yanlışlıkla İstanbul a yollandığını ankarayla görüşüldüğünü ve ankaranın dosyayı izmir e göndereceğini söylediler , aramasam kimin umurunda dosyanızın peşini bırakmayın arkadaşlar takip ederseniz hakkınıza ulaşırsınız yoksa 10 sene sormasan cevap gelmeyebilir.

benimkide bursa devlet hastanesine gitmiş heyet araştırmış çok çok araştırmış raporu 40dan 18 düşürmüş haklısın peşinde durmasan kimin ne yaptığı belli değil.

Üst Alt