Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gelir idaresi vergi indirimi uygulamış ama maliyede gözükmüyor. Ne yapmalıyız?

essaygin

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
1
öncelikle merhaba 26 aralık 2018 tarıhınden beridir %52 oranla vergi indirimi almaktayım ama evis siztemde gözükmüyor bu indirim bunun için ne yapmalıyım bilgilendirirseniz sevinirim bu ayın 24 ünde emekliliğe basvurcam , evis sistemi ni sizlerin sayesinde ögrendim . belge sorgulama verilen raporu sorguladıgımda doğru ama evis sistemde bilgi bulunmamaktadır. diyor . emeklilik işlemlerinde bu sıkıntı yaratır mı acaba

emeklilik işlemlerinde sgk maliye ile yazışır teyit alır ondan sonra emeklilik işlemleri sürer maliyede kaydınız evrağınız arsivde vardır sorun olmaz

cok saolasın cevapladıgın ıcın gelır idaresi 26 aralık da e imzalı bıldırım de bulunmus zaten basvuruken bu yazıyı da dosyaya ekleyecem fakat vergi indirim gecerliliği 26 eylül itibariyle yazıyor bildirimde . İsyerımde çalısma ya devam edecem , fakat kayıt dısı oluyorsunuz bılıyorsunuz emeklilik sicil numarası alana kadar bu kendı aralarında sorgulama da uzun sürmez mi acaba bunu neden soruyorum devamlı bir ilac kullanımım var bu durumu etkiler mi ( çünkü çalışmıyorum gözükecek o dönem) diye düşünüyorum bilgilendirirsen sevinirim

isten ayrılınca zaten belli bir süre hastaneden faydalanıyorunuz.ayrıca emeklilik işlemleri ilden ile değişiyor maaş bağlanma süresi benimki 1 ay sürdü sgdp primi işveren ödeyerek tekrar çalışabilirsiniz ben1 ay tatil yaptım sonrası tekrar işbaşı

Son düzenleme:
Üst Alt