Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gelir kriterinde iyileştirme olur mu?

Kingkong1

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar çoğumuzun engelli maaşı veya evde bakım maaşı almak için gelir kriterinin gıdım gıdımla aşağısında olanlar var, şu an alabiliyoruz ama Temmuz'da gelecek zamlarla gelir kriterine yakın kişilerin maaşları tehlikeye girecek. Mayıs ve Haziran ayları hariç Ocak ayından beri çıkan enflasyon 31.21' e ulaşmış durumda, zam oranı 30 küsür olacağı aşikar. Umarım Ocak-Temmuz ayları arasında yükselen enflasyon ve zam oranlarıyla ilgili gelir kriterinde temelli bi çözüm bulunur. Bu gelir kriterini asgari ücrete göre endekslemek tam bir saçmalık zaten, senede bir kere zam geldiği için yılın 6 ayında yardım alıp, 6 ayında hak kazananayacağız galiba :)

Kişinin kendi gelirine bakılma kanunu zaten bunlar kaldırdı yine çıkarırlar herhalde yoksa çoğu kişinin maaşı kesilir zaten herkes tepkili daha tepki toplar devlet seçim üstüde kendi ayağına sıkmaz herhalde

Tepki çekeceğini bile bile neler yapıyorlar bizi tınlayacaklarını hiç sanmıyorum

Kingkong

Çok haklısınız bu şekilde maaşlarımız bağlanıyor ama sűrekli bir hesaplama yapıyor ve gelir sınırını aşma korkusu yaşıyor bu nedenle ailelerimizin gelirlerine yapılan zamlara bile sevinemiyoruz. Eğer bizler bir bireysek tűm maaşlarımızda da kendi gelirlerimiz esas alınmalı. Bu şekilde konulan gelir sınırı bizim őnűműze konulan çok bűyűk engel ve defalarca yaşadığımız mağduriyet demek daha çok mağduriyet yaşamadan dilerim en kısa zamanda seçim őncesi bir dűzenleme getirilir.

Üst Alt