Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gelir kriterini aşmak için çalışmaya başlayacak kızımı başka bir adrese göndermek!?

Konular
26
Reaksiyonlar
2
Ben bakım maaşı alıyorum 19 yaşında kızım çalışma ya başlayacak başlarsa gelir kriterleri ni aşıyoyorum.kızımı aynı ilçede teyzesinin yanına ikametini aldirsam sorun yaşarmiyım.

recepaydın

öncelıkle bakıcı olarak kimi gösterdiyseniz sorumluluk onun.bakıcı olan kişiye başvuruda belge imzalatıolar.hanede gelr değişliği ,kişi sayısında artış veya azalmayı adres değişikliği edildiğinde değişikliği bildirme vs vs gibi şeyler var.bakıcı bilmıyodum haberım yoktu dıyemez.aynı ilçede ama size uzaklıgı ne kadr teyzenın evi işyerinini uzaklığı ne kadar iş yeri size mi yakın teyzeye mı yakın vs vs olurda biri şikayet eder yahut yapılacak kontrolde ortaya çıkar o zaman sıkıntı yaşayabilirsiniz.

not: yapmayı düşündüğünüz şey dogru bişi değil.yapmamanızı tavsıye ederım ama genede sizin bilecegınız bişi

Doğru birsey değil ama ne yapalım 5 tl gelir seviyesini geçiyor diye maaşı kestiremezsin. Sorumun tam cevabı nı alamadım sonuçta bu kız evlat ama 19 yaşında istediği yerde ikamet etme hakkı yokmu

recepaydın

ebm de gelir sınırı olmasını istemiıom adı üstünde kişi bakıma muhtaç kımsde bedava bakmak istemio bi müddet bakınca bıkıyo.
bence kuruma danışmadan değişiklik etmeyın memurlar farklı yorumda bulunup farklı işlemde bulunabılıyorlar.birşey olmaz dıyende çıkar karşı çıkanda olur.

Üst Alt