Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gelir tespitinde banka besaplarının incelenmesi hakkında..?

remsunay

Yeni Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar 1 ocaktan itibarıyla sosyal hizmetler yeşilkartlıların hesaplarını inceleyecekmiş evde bakım maşı alanlarınkinidemi inceleyecekler ? malum esnaf olduguuz için hesabımıza paralar yatıyor havaleler geliyor biz havaleler yolluyoruz bunun bir sorun teşkil edermi? zaten bizden resmi olarak gelir evraklarımız almışlardı bizden. teşekkürler.

İncelensin tabi..Doğru olanda bu haksız yere devletten yardım alan şerefsizlerin ortaya çıkması gerekkk...Bunlar senin benim parammm...O kadar çok bu yolla başvuran varkii adam sigortalı işlerde çalışmayıp biraz daha fazla maaş alım diye yeşil kartta tenezül ediyooo........Hiç afetmiyecen böylelerini ....

Bunu sen niye sorun ediyon ki anlamadım ki gelirlerinde usulsüzlük yoksa zaten sorun yoktur sen kendine güven bişey olmazz.....

bu elektronik ortamda hersey belli olmasi cok kolayken gec bile kalinmis karar eger uygulanirsa allah razi olsun
kimin kimsenin hakkini usulsuz yiyenlere bide en agir cezalar verilirse ne guzel olurdu

remsunay;

bankada bulunan sürekli paran varsa sorun teşkil etme sanşsı yüksek.

Sadece bilgi almak istedim yanlış bir şey yapmayım resmi olarak bütün evraklarımızın geliri gideri sosyal hizmetlerde

gelirinizi hanedeki kişi sayısına böldüğünüzde asgari ücretin 3 te birinden çok ise yeşil kart için prim ödersiniz yalnız buradaki sorum şu arkadaşlar net asgari ücretin 3 te birimi yoksa brüt asgari ücretimi 3 e böleceğiz bilgisi olan varmı

bız avrupaya gıremyız boyle duşunceler varken yazık ya new dıyorsunuz ya avrupa bıze bunu ön gormuş englelın yaknına bakım maaşı dıye tum dunya buna eyılmışken bızm engelımız bıle buna ızın vermıyor yazıkkkkkkkkkkkkkkk bız bunu aşmaya calışırken sız nıye verılsın dıyorsunuz ya avrupda durumu cok ıyı olan engelıye bıle maaş bağlanmışken sız neyı sorguluyorsunuz ya şaştım kaldım durumu ıyı olsun olmasın bu maaşı alacak kardeşım

Üst Alt