Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gelir testi sonucu G1. Evde bakım aylığı alabilir miyim?

camako55

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Şahsıma ait gelirim yok gelir testi sonucum g1 çıkıyor asgari ücretin 3/1den fazla yazıyor %96 ağır engelli biriyim herhangi bir maaş alabilirmiyim

camako55
şahsınzın olmaması önemlı deil.kaldıgn hane gelrıne bakarlar.hanede kaç kişisiniz.eger kişi başı gelrıniz 1402 tl den az ise ebm ye başvurn

@camako55 Ben de %88 ağır engelliyim. Aynı şekilde G1 çıktı bana da ve 89 tl genel sağlık sigortası primi ödüyorum.

Maaş olarak; 2022 engelli maaşını etkiler mi bilmiyorum ama Evde Bakım Yardımı olarak verilen maaşa başvurabilirsiniz. Testin G1 çıkması onu almanıza engel olmaz.

camako55
bahsettıgn şey başka.ağır engellı yani tam bagımlı raporun varmış.hane kişi başı gelrınız 1402 tl den az ise ebm ye başvurn bağlanacaktır.

Ağır engelli raporun varsa ve aile de gelir düzeyi belli limitin altındaysa alabilirsin..

Engelli maaşınıza,hanede kalan biri varsa kan bağı olamayabilir,bakim kararınıza başvurun ikisinide alabilirsiniz.sanirim.

Raporlarla beraber hanedanı kişi başvurabilir ilk önce bağlı bulunduğunuz sosyal yardımlaşmayı arayın bilgi verirler.

E devlet şifreniz yoksa mutlaka alın gidip almanız lazım başka birine vermiyorlar,işlemleriniz kolaylaşır bid2 siz ve bakim parası alçak kişi vadesi hesap.

Hesap yoksa ptt yatar varsa direk hesabiniza.

Evde bakım ücreti

01.07.2020 temmuz 1inde ihtibaren evde bakım süreniz başladı die aramışlardı ilk maaş ne zaman yatar acaba bilgisi olan varmı

camako55
bir ay geriden ödeme yapılıyor sizin maaşınız ağustos ta yatar benim öyle

edo24
Peki arkadaşım Ağustos ayı maaşı bayramdan dolayı erken yatıyor bize vururmu bu

camako55 mobil bankacılıktan her gün bakarsınız, 29da tüm iller yattacak.. izmir için yatış tarihini forumlardan bulabilirsiniz her ay o tarihte yatar.. hayırlı olsun..

Üst Alt