Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gelir vergisi indirimi başvurumda maliye raporuma rağmen hastaneye gönderiyor..?

incemustafa

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar Kastamonu eğitim araştırmadan almış olduğum tek yetkili hastane %46 engelli raporum var ( %10 kardaloji - %40 göğüs hastalıkları) Maliye gelir vergisi için başvuru yaptım sonuç olarak raporda bulgular eksik yazılmış ve çelişki var diye beni en yakın Ankara şehir Hastanesine sevk ettiler itiraz dilekçesi yazdım yine aynı cevap geldi ne yapmam gerekiyor mahkemeye mi gitsem yoksa tekrar rapor mu alsam

Göğüs hastalıkları ile alakalı hangi test ve görüntüleme yöntemi var ise yaptırmanızı öneririm. Elinizi sağlam tutun, yaşadığımız dönemler tıpkı mahkeme gibi kanıtlarınız sağlam olmadığı sürece kazanamazsınız. Göğüs hastalıkları şaibeye açık olduğundan güven vermiyordur, kanıtlarınız sağlam olmalı ve kurul günü doktoru yonlendirmelisiniz. Unutmayın davayı sadece siz kaybedersiniz Ankaradakilere veya kurula hiç bir şey olmaz.

Mahkemeye başvursam nasıl olur

GÖĞÜS HASTALIKLARI ENGELİLİK ORANI ASTIM? İLE FOSTER KULLANMIŞ BIRAKMIŞ, DESMOND KULLANIYOR EK HASTALIK: 2010 YILINDA ASD KAPATMA OP + ND +: MMRC1, ÖKSÜRÜK -, BALGAM- SS: DOĞAL SAO2:99 (OH) SFT: FEV1 %65 FVC % 65 ORAN % 84 PAAG: ESKİSİ İLE BENZER SOLUNUM FONKSİYON KAYBI

Üst Alt