Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gelir vergisi indirimi için başvurdum. ÖTV'den yararlanamayacağıma dair yazı geldi?

Bio

Aktif Üye
Konular
42
Reaksiyonlar
14
Gelir vergisi indirimi için müracaat ettim başvurunuz incelenmişdir deyip ötv den yaralanamayacağımla alakalı bir yazı yollamışlar anlamadım nasıl oldu bu iş .

Gelir vergisi indiriminden faydalanan arkadaşlar sizede böyle bir yazı geldimi veya gelen yazı ne şekilde idi cevaplarsanız sevinirim....

vergi indirimimi başvurunuz arkadaşim vergi indirimi ayridir ötv ayridir ? ötv %90 ve üzeri raporlarda ve ortapedik engelli kişilerin otomabil alirken uygulanan indirimdir bunun içinde hastanenin verdigi rapor yeterlidir
sizin vergi indiriminiz red edilmiş sanırsam

ankarayı aradığımda rapor derecemin yüzde 88 olduğunu söylediler bana birinci dereceden faydalanıyorsunuz dediler....

benim rapor ankaraya gitti ama güzel kardeşim hastanenin verdiği rapor yani kurumun sana raporunu iş yerine gönderir dediler ama evede ötv ile alakalı bir yazı yollamışlar anlamadım işin tuhaf yönü beni dilekçemde ötv nin ö sü bile yazmıo :D ...

tamam ya o zaman 1.ci dereceden vergi indiriminiz hayirli olsun size gönderilen kagida takmayin kafanizi iş degiştirdiginizde maliyeden kagit alarak vergi indiriminiz oldugunu ispatlayabilirsiniz
sanırsam %90i geçmedigi için oran ötvden yararlanamayacağiniz yazilmiş :eek:

:D inşallah öyledir cem kardeşim ama ötvyide alacağım not düşmüşler omurilikden engeliniz olduğu için alamazsınız diye sol ayağımda uyuşukluk ve his kaybı var debriyajı hissedemiyorum normal ofisde oturuken bile uyuşukluk artınca his kaybı oluyor emg bile yapdırmışdım bidahaki heyete başvurumda bunu öne koyacağız son kozumuz battı gibi :D asla çeksecez koz gelmezse battık :D:D:D

Bülent abi :D

Üst Alt