Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gelirim arttığı gerekçesiyle 2022 aylığım kesilmiş!?

Konular
24
Reaksiyonlar
0
Ben Engelliyim ve Evliyim Aylemle Ayrıyız eşimle birlikte yaşıyoruz henüz çocuk yok eşim hamile gelir olarak ayda bir kez 1657tl bakım maaşı ve 2022 maaşı alıyorum başka kendime ayit ev Araba gibi hiç bişeyim yok buna göre benim gelirim nasıl yüksek geldi Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim

Haberiniz bilginiz dahilinde olmadan dedenizden akrabanızdan tarla VS kalmıştır ondan kesilebilir gitmeden sormadan kimse bilemez

yunus adıyaman
tüm gelır bunlar ise kesılmemesı gerekıo.
2022 de 2022 maaşı değil diğer gelırler hesaba dahıl edılır.ebm de de.ebm maaşı dahıl edılmez dıger tüm gelırler dahıl edılır.bu durumda 24 tl ile gelır şartınız tutuo.
not: ikamet ettıgınız ev sizinmı kıracımsınız

yunus adıyaman
halıyle kıra ödemedıgınız için emsal kıra bedelı düşülmez.maaş harıcı resmı olamsa bıle ufak tefek iş yapıp az çok para kazanıomsunuz böle bişi varsa bu da sebep olmus olabılır

Yok hicbi gelirim beni babamın gelirine dahil etmiyorlardı ama ben insanda hanem ayrı

yunus adıyaman

Simdi sizin demis oldugunuz evde bakim ayligi var ve 2 kisisiniz .yani hane gelirini 10 tl dahi gecse kesiyorlar.normalde sizin suanki gelirinizle kesilmemesi lazim.ama bi yerde bir eksiklik olabilir yani ne bilim aile bireylerinizden birine bag bahce tarla ev varsa sistemde gorulduyse o zaman kesmislerdir.siz biraz sabredin bebeginiz dunyaya gelsin tekrar basvuru yapin o zaman gelirinizde aşma olmaz ve aylik baglanir.

2022 Maaşım neden kesildi

Bir soru daha soracam Babam emekli olduğu için benim ve eşimin2022maaşı kesilmişti bizde haneyi ayırtıp başka bir yerde yaşıyorduk maaşı mız bağlandı Geçen hafta araştırmak için eve geldiler bizde öğün ordaydık bizim maaşı kesmişler neden kesilmiş dedim Babayın yanında yaşadığın tesbit edilmiştir dendi şimdi nasıl başvuru yapmam gerekiyor

(Gölge)
neye dahil edilio?2022 ye dıosan zaten bende edılır yazdım.ama ebm maaşı ebm maaş hesabına dahıl edılmez.2022 maaş gelır hesabındada 2022 dahil edilmez

yunus adıyaman
bu durmda kesılmesı normal ikametı ayırdıgınız halde eskı ıkamet olan babanızda görunmenız uzerıne kesılmesıne karar verılmıs.ha dıceksın kı maaş alıom dıe babamlara ya da baska yerlere gıdemıcekmıyım.haklısnda sizin ikametı değiştirmenzı ınandırıcı gelmeyık.durumu yenıden ızah edersenız bağlanır

Engelli maaslari eylul 1 kadar uzatildimi arkadslar benim kucuk cocugun engelli parasini kesmisler

Benim her hangi gelirim artmadi cok dusuk bide boyle uzatildi diye kanun vardi yardimci olurmusunuz

Adanali 01

Normalde süreli raporlar 1 eylüle kadar uzadı.ama siz yine seydvye sorun.]mka[/URL] da yardımcı olur size bu konuda aydınlatır sizi

Son düzenleme:
Kalem
Kalem abla allah icin yarimci ol benim kucuk cocugun maasini kestiler odeme hazir diyordu ptt gorukuordu sosyal yardimlasma geri cekmis 1 eylule kadar uzatilmisti abla rapor suresi birde gss 0 benim

Adanali 01
siz çocugunuz adına engellı yakını maaşıalıyorken kesıldı dıonuz.pekı gerekçe ne .ne yazıo e devlette

-mka

Odeme hazirdi yaziyordu sonra cekildi yazdi sordum herkes rapor yeniliyor bende yeniledim puani 40 dan 39 dusmus ben daha syd goturmedim ki birde 1 eylule kadar uzatilmisti

E devlette odeme cekildi yaziyor sadece

Kardeş vakıfa gidip ikametgah adresini güncelleme yaptıracaksın ama babanın değil kendi oturduğun adresi kaydettir o zaman tekrar bağlanır sıkıntı yok

Adanali 01
ah be arkadas yenileyen yenilesın istemeden sen nıe yenılıyon.zaten 40 alt sınırla zorla baglanmıs şimdi 39 a düşmüş.bu raporla isterse sınırı geçmeyın maaş kesılır.her zaman son alınan rapor geçerli olur demekkı anında işleme geçik ve maaşı kesıkler.siz rapora ıtıraz edıp yeni rapor çıkarmaya bakın o da 40 az olursa bi itiraz hakkınız daha var sizi hakem hast sevk ederler ve ordan alınana rapora ıtıraz olmaz.

eylüle uzatılan eskı raporlardı yanı sızın 40 lık olandı sizde uzatmaya ragmen gedıp yenı rapor çıkarıksınız oda 40 dan az olunca maaş ıptal edılık işlem normal

Üst Alt