Sayın Kalem; Bakım aylığı hakkında takip ettiğim kadarıyla en donanımlı insansınız. Bende öteden beri bunları araştırıyorum. Özellikle gelir düzeyinin, bakıma muhtaç özürlülükle ilgisini içselleştiremedim. Kızım 20 yaşında engelli, ancak benim gelirimden dolayı alamıyoruz. Yeni müracaat ettim. Reddedilecek, tekrar müracaat edeceğim,red edilecek ve mahkemeye vermeyi düşünüyorum. Gerekçem de sizin bir yorumunuza cevap olarak verdiğim. Glour-İsviçre davasında AHİM kararı. Ayrıca engelliler sözleşmesinde devletin yükümlülükleri, R.Gazetede yayınlanan 2010-2013 arası ENGELLİ STRATEJİ VE EYLEM PLANI ve 2010/13 sayılı Başbakanlık genelgesi, hani yönetmelikteki (h) bendindeki bakmakla yükümlü birey tanımına ikinci anlamı getiren genelge. Sanki o genelgedeki tanımlamanın ikinci bölümüne göre ödenmesi gerekir diye düşünüyorum. Ama esas dayanağım, engelli hakları sözleşmesindeki ayrımcılık maddesi, anayasanın 65. maddesi ve ayrımcılık maddesiyle eşitlik maddesinin birlikte yorumlanması ile sanki hukuki sonuç alınabilir diye düşünüyor, görüş ve önerilerini bekliyorum.