Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gelirimiz 1400 tl, %86 raporu olan babannem için evde bakım maaşı alabilir miyiz?

68aks

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
herkese selam ben babannem için evde bakım parasına başvurdum doktorlara muayne olduk ve 15 gün sonra heyete girdik heyet hastamıza % 86 ağır özürlü raporu verdi tüm evraklarını tamamlayıp shçek müdürlüğüne verdik ve 1 ay içinde eve hastaya bakmaya geleceğiz dediler hastamız yatalak iki kişi zor kaldırıyor emekli maaşı var aylık 700 tl alıyor evde 4 kişiyiz toplam aylık gelir 1400 tl dir sizce onaylanırmı?

% 86 ve ağır özürlü ibareli rapor tamam, bakıma muhtaçlığı dediğiniz gibiyse heyette ikna olacaktır oda tamam, hanede kişi başına düşmesi gereken miktar 423 TL'den az olmalı, sizin hesabınıza göre 350 düşüyor.. Sorun yok gibi görünüyor, heyette ikna olursa sizden hesap açıp bildirmenizi isterler bildirdikten sonra 3. aylıkta alırsınız inş sorun olmazsa.. Hayırlı olsun şimdiden.. :)

evde bakım

iyi akşamlar ben 1 ay önce evde bakım için başvurdum dünde eve kontrole geldiler hastamıza 2 3 soru sorup hiçbirşey söylemeden gittiler bende sormadım maaşın onaylanıp onaylanmadığını nasıl öğrenirim hastamız yüzde 86 ağır özürlüdür teşekkürler

Malesef ancak evde bakım aylığı için başvurdugunuz Kurum'u arayarak öğrenebilirsiniz. Evde bakım aylığını 2022 aylıkları gibi takip edecek bir evrak takip sistemi yok.
Ama ilerde inşallah evde bakım aylıklarınızı da internet ortamından takip etme şansı bulacaksınız. Şimdilik malesef ancak bu bilgileri Kurum'dan alabilirsniz.

Üst Alt