Evde bakım aylığı alıyoruz, gelirimiz evde bakım aylığı kriterine uyuyor; fakat gelirimizin bir kısmına alacaklımız tarafından haciz işlemi uygulandı...Bunu sosyal hizmetlere bidirmedik 3 ay oluyor... Sorun olur mu acaba
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
demişiniz ama ilk mesajınızdaevde bakım maaşı ya da 2022 aylığından bahsetmiyorum ben...Sosyal hizmetlere bildirilen gelirimizin bir kısmından bahsediyorum...
demişiniz.burdan ebm aldıgınız için sordugnuz ortaya çıkıo.sos hiz giderinize(hacızda gide sayılır)bakmıyor gelire bakıo.gidere ancak aşırı harcama varsa misal 1000 lira gelir varken 2000 lira gibi harcama olursa yani gelirden çok farklı harcama olursa iş değişir buda ancak yapacakları kontrolde ortaya çıkar yoksa hiç bişi olmaz.kısaca sos. hiz.lere bişi demenızı gerektıren bişi yok mesajınıza göre[FONT=sans-serif]Evde bakım aylığı alıyoruz, gelirimiz evde bakım aylığı kriterine uyuyor; fakat gelirimizin bir kısmına alacaklımız tarafından haciz işlemi uygulandı...Bunu sosyal hizmetlere bidirmedik 3 ay oluyor... Sorun olur mu acaba[/FONT]