Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gelirler idaresine raporunu teslim etmemiş olmak soruna yol açar mı?

bilalong

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhaba ben 2006 yılında işe başladığımda kurumum raporumu gelirler idaresine yollamamış. daha sonra benden git raporunu teslim et dediler. bende raporu teslim ettim ve raporunuzdaki bulgular eksik anlatıldığı için raporumu yenile dediler. zaten üzerinden zaman geçti bende pek ilgilenemedim. şimdi sıkıntım şu kurumum özelleşti ve işsizlik maaşı için başvurduğumda benden raporumun hangi gruba girdiğini soruyorlar. bende böyle bir evrak teslim edemiyorum. aynı zamanda sanırım ben hiç vergi indiriminden yararlanamadım. raporumu yenilesem geriye dönük vergi indiriminden yararlanabilir miyim. yada raporumu vergi dairesine teslim etmediğim için işten atılma durumum olur muydu eğer çalışıyor olsaydım.

Vergi indirim başvurunuz açık şekilde öylece duruyordur. Bunun işinize vs. hiç bir zararı olmaz. Sadece vergi indirimi maaşınıza yansımaz o kadar.

İşsizlik maaşı ile raporunuzun ilgisini anlayamadım. Neden soruyorlarmış onu? Sıradan bir işkur kaydı olmalı... Bunun için yeni rapor alıp sunarsınız işkur'a istediğiniz zaman. Ayrıca aynı raporla sakatlık indirimi için de defterdarlıüa başvurursunuz çalışmaya başladığınızda

Üst Alt