Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gelly yada chery araba için yorumlarınız nelerdir arkadaşlar?

ugir

Aktif Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar selam..bu iki araç çin malı..özellikle gelly oldukça uygun ve çok donanımsal bir araç.kullanan varmı?araç için görüşleriniz nelerdir?

Benim aracım chery niche 1,6 . Bende biraz araştırmıştım alırken geely nin çarpışma testlerini görünce chery almaya karar verdim. Yakıtı çok sayılmaz geçen cuma 86 tl lik gaz aldım 330 km (uzun yolda)yol yaptı. Aracın bana göre en kötü yönü manuel olması beni zorluyor o yüzden denk gelirse otomatik bi araçla takas düşünüyorum. Servis ücretleri yedek parçası falan oldukça uygun fiat olarak. Araç 1485 kg yolda ağırlığını hissettiriyor kullanım gayet konforlu. Fiat performans iyi bence. Bu arada araç çarpışma testlerinde 5 yıldızlı.

kararsızım arac güzel görünüyor..hafta sonu deneme sürüşü yapmayı düşünüyorum araçla..yakından bakmakta fayda var sanırım..teşekkürler yorumlar ıcın.

ugir;

Neden gely yada chery ? Piyasada uygun fiyatlara o kadar çok araç var ki.. Yarını da düşüneceksin araç alımında elden çıkartılması konusunda sıkıntı yaşarsın aracını satmak istediğinde. bence farklı seçeneklere yönel derim ;)

acıkcası uygun oldugundan fiyat olarak çok cazip..35.000 Tl lik emgrand7 modelı ötv indirimiyle 24.000 tl ye geliyor..

cesar39;

tabi elden cıkarma kısmı muamma..

ugir;

Farklı Markalara da bakmanı öneririm açıkcası şu anda Peugeot 301 C[SIZE=3]itröen c4 [/SIZE]elysee Modelleri 30 bin lira gibi çok cazip fiyatlardan satışa çıktı biraz donanım ekleyerek 35-40 tl arasına gayet iyi bir araca sahip olabilirisn. Ben de 7 sene önce aldığım Peugeot 206 aracımı bu yaz değiştirmeyi düşünüyorum ve biraz daha üst sınıf C segmentinde orta-Lüks sınıf bir araç almayı planlıyorum. Unutma eğer maddi açıdan sıkıntın yoksa ne kadar pahalı araç alırsan ÖTV muafiyeti sayesinde indirimimiz bir o kadar artıyor. Mesela 2013 yılı satış fiyatı 80.000 tl olan bir aracı 5 sene kullanıp satacağını düşünelim . araç 80.000 TL %40 ÖTV indirimiyle bize geliyor 50-55 bin tl gibi bir rakama 3-5 bin lirada pazarlıkla indirsen 45-50 bin tl gibi bir rakam oluyor.5 sene sonunda aracın eğer ikinci eli iyi bir markaysa aracı aldığın bu fiyatlara çok rahat satabilir bindiğin süreyi kar sayabilirsin kendine ;) Dediğim gibi maddi durumun biraz iyiyse Wolksvagen-Mercedes- Bmw türü araçlara bak derim şahsen benim seçimim bu 3 markadan biri olacak bu yaz aracımı değiştiriken.:)

eyvallah.. ben biraz daha düşüneyim ve araştırayım.))

ugir;

Otomobillerle çok ilgili bir çok Yetkili satıcı ve Galerici arkadaşım olması sebebiyle bende çok ince eleyip sık dokuyorum en iyi kararı verebilmek adına.
Sana tavsiyem;
WV Grubunda Jetta-Passat CC
Citröen Grubunda DS 5-C5-C4 Ellysee
Peugeot Grubunda 3008-508-308-301
Mercedes A 180 Veya 200
BMW 1 Serisi
Kia' da Yeni Ceed
Hyundai'de İ 30
Volvo 'da Yeni V 40
Şu an en ideal alınabilecek markalar bunlar benim için tabi zevk ve renkler tartışılmaz.
Ama hakkımız olan bu muafiyetten tam anlamıyla yararlanmak istiyor ve maddi durumumuz da buna uygunsa bu segmentteki araç Modellerine bir bak derim. Şimdide hayırlı olması dileğiyle.
( Citröen veya Peugeot düşünürsen Sakarya bayileri ahbabım yardımcı olmaya çalışırım)

Tesekkurler cesar.bu arada ben de mengenlıyım:)

Rica ederim Toprak,bende Göynüklüyüm :) Dediğim gibi yardımcı olabileceğim bir durum olursa irtibat kurarsın görüşmek üzere :)

cesar39;
Sağol teşekkürler:)

İkinci elde satarken paranız bir miktar değerini korusun ve 5 yıl sonra satıp arabayı değiştirmeyi düşündüğünüzde fazlaca masrafa girmek istemiyorsanız piyasası olan araçları tercih edin;

Örneğin; Polo, Golf, Corsa, Astra, Megane, Yaris, Corolla v.s.

Bu araçlara başta ödediğiniz fazladan bir kaç binin kıymetini satarken daha iyi anlarsınız...

Özellikle VW Golf bu konuda en başarılı araçlardan birisi; hem sınıfında gayet başarılı bir araç hemde en az değer kaybeden ve çok kolay satılabilen bir araç

Gelly yada chery den dacıa daha iyi marka bence ben Dacıa Logan MCV 1.6 benzin ve fabrika çıkışı simit lpg li ötv indirimli 24 bin tl ye aldım

Acıya Gülmek;

Aynen Öyle gely,cery bunlara para verilmez he binersin araca uzun yıllar ama konfor şu bu bişey vermez sana paranı sokağa atma bence Dacia al en azından TR'de az cok piyasası var. ve fiyatıda uygun.

Acıya Gülmek;

güle güle kullan allah kaza bela vermesin...gelly ve cheryyden vazgectım..oncelıgı evlılıge verdım:) once evlenelımde aracı ılerdede alırız ınsallah.

Üst Alt