Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gençliğimin en güzel zamanları boşu boşuna gitti... [O an]

Konular
9
Reaksiyonlar
0
O zamanlar 18 yaşında deli dolu yerinde duramayan bir genç kızdım. Her şey basit bir başağrısıyla başladı, başağrılarım biraz sıklaşınca istanbul'da bi ssk hastanesine gittim ve o zamana kadar kendim bile fark edemediğim sağ gözümde hareket kısıtlılığı (6. sinir felci) teşhisi konularak hastaneye yatırıldım. Ben bile ne olduğunu anlamadan 21 gün hastanede araştırılmak için yatırıldım ve hiç bir şeyi yok diyip taburcu edildim.
Ama o zamanki cahilliğim mi yoksa çevremdeki insanların nasıl bişey bulamadılar ssk anca bu kadar ilgilenir demesiyle bende arayış içine girdim.
Ve hayatımı karartan hastaneye gittim adını vermekte sakınca görmüyorum. İnternational Hospıtal hastanesi nöroloji bölüme gittim. Doktorumda meşhur doktor Cengiz Aslan. Beni müayene etti, tetkiklerime baktı ve bana kortizon iğne verdi. Tabi ki fazla dozda verildiği için ben 2 ay sonra bacağım diye bağırmaya başladım.
Kortizon kalça kemiğimi eritmişti. Ve ben bu rahatsızlığı senelerdir çekiyorum. Basit bi baş ağrısı ve doktor hatası gençliğim en güzel günlerini aldı elimden. İlk zamanlar yürümekte zorluk çekme, ağrılarım beni hayata küstürmüştü. Kalça protezi ameliyatı olmam gerekiyordu yaşım genç olduğu için beni ameliyat etmediler, ama dikkat etmem gereken birçok şey söylediler.
Hala ameliyat olmadım aksayarak yürümeye ve ağrılarıma alıştım artık.
Şuan bir şirkette çalışıyorum ve 2 çocuk annesiyim.
Hayat herşeye rağmen güzel....

YABANGÜLÜ NESRİN kardeşim bazı olayların sonucu bu dertlere düşüyoruz.sebebler insandan çok şeyler alıp gögtürüyor.giden geri gelmiyor ama her yaşında kendine göre tatları var.bu sebeki sende biz arkadaşlarınla tanışma ve kaynaşma olaylarına dahil oldun. olmasa idi ama biz seni nasıl tanıyacaktık..birde yüzün gülen tarafına bak bizde senle gülelim.
RABBİM ailen ve çoçuklarınla mutluluk ve saadet içinde yaşamayı nasip etsin.AMİN diyelim.

Nurullah bey , iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Size büyük geçmiş olsun dileklerimi iletir,bundan sonraki yaşamınızda mutlulukların hep yanınızda olmasını dilerim.

Çok geçmiş olsun...
Yaşadığınız olumsuzluklar sizi hayatınızdan sogutmasın ailen ve cocuklarınla hep beraber mutlu bir hayat süresin...

Öncelikle geçmiş olsun yaşadıklarımız dikkatsizlik ihmal yanlış teşhis v.s. yada bazen diyorumki bunlar bizler için bir sebep ve vesilemi.sonuçta rabbimin hikmetinden sual sorulmaz ama tabi öfkeleniyoruz bu olmasa şöyle olmazdı diyoruz.Mesela bende ebenin hatası sonucu aksıyorum.Tekrardan geçmiş olsun rabbim ailenize sağlık versin.

merhaba yabangülü çok geçmiş olsun, bende de ani işitme kaybı rahatsızlığı olunca ayni şekilde yüksek doz kortizon kullanıldı benim 2008 ağustosta kullanılan kortizonun acısı 2009 mayısta femur başı avasküler nekroz olarak çıktı. Banada ameliyat protez bi sürü şey sölediler, eğer sence sakıncası yoksa bana telefonunu verebilirmisin kaç sene oldu rahatsızlanalı ameliyat olma zamanını geçirmişim bana direk protez dediler karar veremiyorum ve ağrı çok fazla mümkün olursa senden bu ameliyat olmadan geçen süreç hakkında bilgi almak istiyorum. ameliyat olmadan böle ne kadar dayanabilirim vs .Senden haber bekliyorum.Kendine iyi bak üzme kendinitekrar geçmiş olsun.

geçmiş olsun malesef bazen dikkatsiz doktorlar olabiliyorki onlar karşılarındakinin yada tedavi ettiklerinin insan oldugunu unutabiliyorlar ağrılarınız için fizik tedavi merkezlerine gidebilirsiniz belki agrılarınız azalabilir

boş ver yabangülü,Allahım o doktoru nasıl biliyorsa öyle yapsın.hayatta herşey gönlünce olsun

Teşekkür ederim iyi dileklerin için Ferhat, hayat herşeye rağmen devam ediyor.

kesinlikle hayat herşeye rağmen güzel;)

çok geçmiş olsun yinede çok şükür

Böyle bi hataya rağmen 2 çocuk annesi olmanız ve hayat her şeye rağmen çok güzel demeniz çok güzel..Geçmiş olsun ayrıca

merhaba yabangülü öncelikle geçmiş olsun.
bende müsküler distrofi becker kas hastasıyım.hastalığım ilerlediği için kortizon tedavisine başlamayı düşünüyordum ama bu sizin yazdıklarınızdan sonra birkez daha düşünmem gerekir sanırım.Allah yardımcımız olsun.

herkesin bir hikayesi var.. her hikaye belki biraz daha dikkatli olmalarını saglar saglam ve saglıklı insanların..

yabangulu hanfendi.. büyük gecmiş olsun yüreginiz saglamsa gerisi boş...

umut38;
Sizede çok geçmiş olsun diyorum. Ne yazıkki kortizon bir tarafı tamir ederken bir tarafıda bozabiliyor. Bu konuda doktorunuzun doz ayarlamasını çok iyi yapması gerekiyor. Bende yapılan en büyük hata bana hiç gerek yokken fazla dozda verilmesi. Umarım sizde en yakın zamanda sağlığınıza kavuşursunuz

BuLutT;
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim hemşerim. Allaha şükür yüreğim sağlam. Yıkılmadım ayaktayım:)

Teşekkür ederim Nesrin hanım Allah razı olsun.

yabangülü7234;

Öncelikle çok geçmiş olsun.Ne mutlu ki iki çocugunuz var çocuklarınızlan
mutlu bir hayat diliyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.........

slm

yabangülü7234;
evet her seye ragmen guzel ve yasamaya mecbursn ben dogrdmdan 3 gun sonra 2 gun komada kalmsm ve sonra yurmedm dogustan engelli diylm yani suan 3ve 4 addim atyorm caba versem yurme sansm varms 25 yildi hayatdaym amma buna hayat denirmez cehemnemdeym gencliym bos bosna olyor suan caba veryorm amma yurmesem intahar edicem bu kesin fikrm

Öncelikle çok geçmiş olsun. Çok üzücü olaylar ve zor günler geçirmişsiniz ama herşey geride kalmış. Ne güzel şimdi annesiniz ve mutlu bir aileniz var. Bundan sonraki yaşamınızda çocuklarınızla birlikte sağlıklı, mutlu uzun bir ömür diliyorum.

Geçmiş olsun yabangülü7234 umarım bundan sonra hayatınız daha güzel olur

gul1;
Canım ne güzel bir kaç adım atabiliyorum ve yürüme şansım var diyorsun. Peki bu karamsarlık neden, ben hayatı bir sınav gibi görüyorum, bazı zorlukları yaşamadan hiç bir şey olmuyo. Son yazdığın kelime hiç hoşuma gitmedi. Şöyle bir çevrene bakarsan senden daha kötü durumda insanların olduğunu göreceksin, ben hep şükretmesini bildim ve hala devam ediyorum.Şükürler olsun diyorum. Senden ricam karamsarlığı bırak ve mücadelene devam et, başaracağına inanıyorum.

----------

İyi dilekleriniz için çok teşekkürler ederim

Abla öncelıkle sana geçmiş olsun dıyorum.Allah daha buyuk bır bela sıkıntı vermesın..Bugünden sonra hayatla kıyasıya mücadeleyi benim kazanacağıma canı gonulden ınanmaya basladım.Çünkü Allah cc bızlere vermıs oldugu Ödül olarak verdiği engelleımızı diye dusuneceğim.Hayat İyi vaya Kötü sonuçta.herkes aynı yerde bulusacak....

gülsema;
Çok teşekkür ediyorum iyi dileklerin için, ben herzaman allaha binlerce şükür diyorum

----------

Nehirr_Yaren;

Doktor hatası yüzünden bu duruma gelen sadece biz değiliz, çok kişi var. Bunada şükür diyorum. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim.

geçmiş olsun arkadaşım ailenle beraber güzel yarınlara diyorum :)

Üst Alt