Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Genclik ve Spor Bakanlığı sözlü mülakatı..?

samedo99

Aktif Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
207
Merhaba arkadaşlar gençlik ve Spor bakanligi engelli temizlik görevlisi olarak kuradan asıl olarak çıktım.ancak sözlü mülakat hakkında bilgisi olan var mı ?teşekkürler.

Bende asıl olarak kazandim :) bi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi

Bende Kocaeli M.E.B kurasında çıkmıştım sözlü mülakatlarda 1. yedek olarak sonuçlandı :/

Mülakatta ne soruyorlar ortam nasıl oluyor hic bilgim yok yardimci olurmusunuz

Karşında takım elbiseli 6 7 kişi oturuyor olacak ve bilmem ne başkanı bilmem ne yardımcısı ve sana 10 15 tane zarf arasından bir tanesini seç diyecekler bana Halı neyle temizlenir Halı temizliği nasıl olur gibi çok anlamsız hiç beklemediğim bir soru geldi zarfın içinden cevap Elektrik süpürgesiymiş benim aklım yıkamaya gitmişti ilk fırça su v.s bahsettem suratıma aval aval bakıyorlard sonradan süpürge dediysemde nafile yedeklere kaldım extra olarak Cumhurbaşkanımız kim Başbakan kim o kim bu kim diye sordular Cumhurumuzun başkanı SAYINRECEP TAYYİP ERDOĞAN diyerek cevap verdim ve başbakanlık sisteminin kaldırıldığını felan söyledim ben çok heyecanlıydım ilk defa böyle bir şey yaşayacaktım belkide adrenalimin kurbanı oldum sen sakın olma sakin ol.

Yani temizlik sorularinada calismaliyim :) ya insallah sorun olmaz bakacagiz teşekkür ederim hayırlısı olsun

İnşAllah bende çok büyük ümitlerle şuan çalıştığım iş yerinden izin alarak gitmiştim istanbuldan İzmit Kocaeline ama nasip değilmiş umarın senin hakkındada hayırlısı neyse o olur..

Aşçılık mülakatına giren varsa tecrubelerini paylaşabilir mi?

67m

Tecrübem yok ama mülakata giren arkadaşlar herhangi bir yemeğin nasıl yapıldığını sorduklarını söylemişti mesela pilav gibi...

Tarih belli olmuş maaşlar nasil acaba bilen var mı sürekli işçi temizlik personeli engelli

Arkadaşlar birde bulunduğumuz ilçede ise başlayabiliyor muyuz bilgisi olan var mı asıl olarak kuradan çıktım sözlü mülakata gideceğim başka ilçeye veya merkeze verirlerse okadar az maaşa zaten ev taşınmaz bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

Gençlik ve Spor bakanliği mülakat itirazi

Merhaba arkadaşlar malum sonuçlar açıklandı engelli temizlik için başvuru yapmıştım 2. Yedek olarak kazandigimi gösteriyor .Sizce buna itiraz dilekçesi yazmalimiyim ?yazarsan bir sonuç çıkar mı neler olabilir yani teşekkür ederim

Merhaba dun mulakata girdim 4 soru vardi.3 unu dogru cevapladim.1 tanesini bilmedigimi soyledim.Bana internet sitesini takip etmemi soylediler ve ciktim.Benden once giren arkadasa hayirli olsun demisler bana demediler.Sizce beni ise almislar midir ?

Üst Alt