Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Genel idare hizmetleri memurunun görevleri nelerdir?

burak_1986

Üye
Konular
66
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar amirim şu senin görevin bu senin görevin evrakları ilçeye bırakmak senin görevin(ama hizmetlinin görevi asıl bu) sonra evrakları sevk ediyo dağıtmak senin görevin falan diyor bende biliyorum ama görevim olmadığını elimde bi kanun veya yönetmelik olmadığı için sees çıkaramıyorum bana (özürlü) genel idare hizmetleri memurunun görevleri nelerdir söylermisiniz özellikle yönetmelik fln olursa sevinirim

Kardeşim, o görev seninmiş bu görev benimmiş yok dairelerde. Herkes zayıf gördüğünün üzerine iş yıkmaya çalışır. Ben Afyondan Konya da Halk Eğitimi merkezine geldim. Geldiğimde tanışma faslı akabinde yeni müdür sordu...
Göktürk, geldiğin kurumda T.İ.F'lere baktın mı? hayır, Okul Aile Birliği işlerine baktın mı? hayır dedim.
Peki ne iş yaptın dedi. Yazı işleri tamamiyle bendeydi dedim (üst yazılar yani). Birde hiç maaş işlemi yapmasamda maaşlardan anlarım dedim.

Tamam sana yazı işlerini veriyorum dedi.

Gelen giden yazılar için mail sayfasının takibini yapıyorum ve 2 hafta da hepitopu 2-3 yazıya cevap yazmışımdır.

Kardeşim senin içinde diyeceğim şudur ki; bu dediklerinden ziyade önemli olan TİF ve Okul Aile Birliği işlerini üzerine almamak...

Kısacası her şey yine sende bitiyor...

Hiç bir memur sınıfının altındaki bir görevde çalıştırılamaz.Bu cümleyi benim amirim bana söyledi...

Üst Alt