Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Genel İdare Hizmetleri Sınıfından Teknik Hizmetler Sınıfına geçmek..?

candas581

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Merhaba herkese iyi çalışmalar diliyorum. Ben 2010 da MEB memur olarak atandım. 4 yıldır devam etmekteyim. Aklıma takılan bir sorunum var. Ben MEB memura Genel İdare Hizmetleri Sınıfı olarak çalışmaktayım. Ben bu Teknik Hizmetler Sınıfı olarak değiştirmek istiyorum. Veya kurum değişikliği yaparak GİH'den TH'ye değiştirebilme sansımız var mıdır. Yalnız ben iki yıllık elektrik-elektronik bölümü tekniker olarak mezunuyum. Şimdiden teşekkürler.

İki yoldan geçebilirsiniz..

1. yol: EKPSS yada KPSS ile yeniden atanmak. KAzandığınız ve atandığınızda bunun için sadece muvaffakat almanız yeterli. Yani bölüm değişikliği sicilinize işlenir iş biter. Aday memur eğitimi falan almazsınız yani...

2. yol Kurum veya kurumların açtığı ÜNVAN değişikliği sınavına girmeniz gerek. Dikkat çekerim GÖREVDEN YÜKSELME sınavı değil. Ünvan değişikliğini bu yol ile alırsınız. Gerisi muvaffakat işlemleri ve biter.

Ancak zorunlu durumlarda Tekniker olarak görev yaptırabilirler size; bu yasal değil, ve dayanak yok.

Teşekkür ederim. Yalnız bu başvuruyu nerede yapabiliriz.

Üst Alt