Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Genel sağlık raporu ve yeni ehliyet ile ÖTV'siz araç alabilir miyim?

samsunlu34

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Merhaba

Hastane raporu ile H sınıfı ehliyetimi yeni ehliyete çevirerek b sınıfı yeni ehliyet kartını aldım yeni kartta kısıtlamalar kod şeklinde işleniyor bildiğiniz gibi benim ehliyetimde elden kumanda edilen cihazlar şeklinde ibareler var. Ötv için alınmamış genel sağlık raporum ile araç almam mümkün müdür? Üzerinde araç kullanımı hakkında bir açıklama yok ama yeni ehliyet için aldığım komisyonda verilen raporda ehliyetime işlendi özel tertibat illa raporda mı yazacak sonuçta ehliyet için aldıgım raporda belirtiliyor kullanabileceğim araçlar

1995 yılında işe girerken almış oldugum sakatlıgın kesın tanısı yazan % içeren ve sürekli ibaresi olan raporum ile ben aldım arkadasım .

ya bunu yetkiler bile tam bilmiyor ne sacma bir durum işe giriş için ayrı al ötv için ayrı al h ehliyeti için ayrı al

vergi dairesinden vergi indirimi raporun varsa alırsın ehliyetinle beraber git acenteya yardımcı olurlar

benimkinde vergi indirim var emekli oldum ama ehliyetim normal bugünlerden ötvden muaf raporu için gidiyorum sonrasında b ehliyeti mi a ahliyetine cevirmek için gidecekmişim daha önceden h eliyeti için gittimgimde vermiyoruz dediler arkadaş başka hastneden şansını dene dedi bende onu yapacağım yok sa direk vergi inidimim var ötvden muaf otomatik vitesli araç alabilir yazısız aldırsam ehliyeti cevrmeden devam edemezmiyim

Raporunuzda araç alımıyla ilgili herhangi bir şey yazıyor mu

yok yazmıyor vergi indirimi işe giriş için yazıyor

Benimkinde vergi indirimi yazmıyor o zaman olmaz heralde

ben şu işlerim biterse hepini yazıcam raporları da koyacam arkadaşlar

Araç lımında kullanılacak raporda "özel donanımlı araç kullanmalıdır" değerlendirmesi bulunmak zorunda.
egemmm 'e verilmesi de mevzuata uygun değil. Umarım başına bir iş açılmaz...

Üst Alt