Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Genetik protein c ve s eksikligi, bacaklarda venöz yetmezlik, zehirli guatr için..?

Maxjenke

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar ben e kpss ye girebilmek icin rapor almak istiyorum
Su rahatsizlarim var
Genetik protein c ve s eksikligi
Buna bagli olarak iki bacagimidada kismi damar tikanikliklari meydana geliyor venoz yetmezligine sebep oluyor doktor venoz trombo emboli dedi
Zehirli guatrim var asiri halsizlik, kilo kaybi, ellerde titreme, nefes duzensizligi ve asiri heyecene sebep oluyor ki bazen kalbim yerinden cikacak gibi oluyor nefes almada zorlaniyorum
Ve iki gozumde 3 numara miyop 0.50 astigmat var
Bunlara bagli %kac rapor alirim simdiden yardimci olanlara tesekkurler

merhaba
hastalıklarınıza bağlı özür oranlarına sakatlık oranı cetveli'nden bakabilirsiniz. engelli sayılmak ve engelli haklarından yararlanmak için
yetkili hastanelerden %40 ve üstü heyet raporu almanız gerekmekte. saydığınız rahatsızlıklardan dolayı istediğiniz raporu alacağınızı düşünüyorum.

Ben cetvele baktim ama sadece venoz yetmezligini bulabildim oda %20 puan aliyor digerleri hangi maddeler yardim edebilir misiniz

Her iki ayakta varsa %70
Sadece bir ayakta varsa 40

Üst Alt