Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geniş ve otomatik vitesi de bulunan renault grand scenic hakkında görüşleriniz..?

harika bir araba, çocuk da varsa eğer :) 2012 model, 7 kişilik privelege, premium paket ve dizel otomatiği için kapora verip sırya girdim. kasım sonunda binebileceğim aksilik olmazsa.
www.carbuyers.co.uk sitesinde scenic, pejo 5008 ve vw touranı (artık getirmiyorlar nedense) karşılaştırdım, yerli sielerde karşılaştıramadığım için, hemen emen her alanda daha iyi çıktı. ama şunu da söyliyeyim ki gezdiğim-baktığım ve hatta test sürüşüne katıldığım arabalar içerisinde en kötü iç dizayna sahip araç ama az yakıyor ve geniş bagah hacmi benim için estetikten daha önce geldiği için scenici seçtim. İç estetiği kötü ama dıştan ve özellikle yandan bakınca bence gayet şık bir araç. Beyaz renginin siparişini verdim. rönonun türkiye sitesindeki ve rönolardaki broşürlerdeki tüketim değerleri hatalı. Şehir içi 5,4 lt/km.

selam scenic aldım 2 yıl kullandım uzun yolda insanı hırpalıyor ve arkada 3kişi var ise kesinlikle rahatsız olyrlar koltuklar anormal rahatsız.iç kapı kollarındaki boyalar 6 aylık iken soyulmaya başladı . yüksek olması gerçekten az yakması avatajları fakat satarken kupon araba tabir edilen model olduğu için piyasası düşük ve dengesiz ben satarken zararına verdim .

fluence binek scenic ise aile arabası sınıfında. elmayla armutu karşılaştırmak gibi olacak.

kupon araba tabirinden sonra benim için konu kapanmıştır..))))

scenic için cok kararsız kaldım gercekten .geniş yüksek otomatik bir araç 100 k.m 5.1 gibi bir yakıt harcasın. .
çamurluklar tamamda aracın çogu yeri ince sac dedikleri (bana göre kalın plastik) :)
kullanmışlar.araç içi ise bırakın estetiği beni alma delimisin sen gibi duruyor adeta :)
yolda görmekle yada tavsiyeyle araba almayın gidin bizzat arastırın görün test sürüsü yapın..
almaya karar verdiğim ama arastırdıkdan sonra vazgecdiğim araçlar :)
1.renault scenic
2.mitsubishi ASX (özellik yok. 2 tane led koymuş tavana özellikten bahsediyor. )
3.skoda yeti (1.2 tsı dizel otomatik versiyonu olanaraç.lakin adamlar su motoru koymuş bunun içinde basmış motora turboyu 1.2 tsı olacaksın 100 k.m 9 lt yakacaksın olmadık hoca çok. :) )
4.fıat doblo panorama (binek tipi) (yuh yani 40.00 tl fiyat verdiler ne olursan üretimin burda ama italyansın sen :) )
YA alman ya japon şaşmayın derim :)
volkswagen touran 1.4 TSI otomatik versiyonu yıl sonu gibi türkiyede olacagı kulagıma çaldı bir ara ben onu bekliyorum :)

iyide fevzi bende bekliyorum touranı ama bence sen yanılıyorsun o dediğin tiguanın yeni kasası olmalı ayrıca 1.4 motor 4*2 yada 4*4 olurmu o motorun ömrü ne olur arızası ne olur canlılığı ne olur wolswgen resmen saçmalıyor devlet 1.6 sınırını kadırmıyor en az 2.5 olmalı motor sınırı o zaman piyasa 2.0 dsg yeti yada qusqay kaynar halen ciddi bir alternatif yok piyasada

Üst Alt