Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gerçekmi yoksa dolandırıcılıkmı?

k.ergun

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Bu gün 0 850 li telefonlardan arayan bir bayan yardım amaçlı İzmit Halk Eğitim merkezinde tiyatro düzenlendiğini bilet ücretinin 50 TL olduğunu söyledi. Aramızda geçen konuşmada ben vaktim olursa geleceğimi söyledim. O da bilet alıp istersem gelmeyebileceğimi söyledi. Biletin gişede değil de elden teslim edildiğini söyleyip ısrar etti. Bende araştırayım deyip kapattım. Araştırınca İnanmayın! - Özgür Kocaeli Gazetesi bu haberle karşılaştım. Bilgisi olan yazarsa belki bir dolandırıcılığın önüne geçmiş oluruz. Dolandırıcılık değilde gerçek yardım için yapılmış etkinlikse de destek olmaya çalışırız. İzmit Halk Eğitim merkezini aradığımda ise 29 Mart tarihinde Engelliler yararına tiyatro olduğunu ama ayrıntısını bilmediğini söyledi.

Bir ara engelliler tiyatrosu bileti satıyorlardı.Adam gelmek istemiyor ama bir şekilde almaya mecbur kalıyor.Adam gitmeyince bileti alınan koltuk boş kalıyor.Ben anlamıyorum duygu sömürüsü yaparak bilet satmaktan ne anlıyor bunlar.Bu şekilde olması bence iyi değil.Bilet ucuz olsun isteyen gitsin o koltuklar dolsun.Bu arada bileti gişeden almana gerek yok, kurye ile kapına kadar geliyor.Ödeme yapıp alıyorsun dolandırma yok anlayacağınız.

Üst Alt