Merhaba ben Eylül 7 de sağlık kuruluna girdim sağ taraf hemiplastik cerebral Palsy hastasıyım kurulda özellikle frene sol ayağımla rahat basabildigimi sağ elimle silecek kolunu rahatlıkla kullanabildigimi anlattığım ve video ile göstermeme rağmen araçta yağmur sensörü olduğunu söylememe rağmen 35.03 ve sol ayağa uyarlanmış fren pedalı yazıldı ( diğer kodlar topuz solda gaz freni ve uyarlanmış park freni) ben bu 35.03 e itiraz etmek istediğim zaman önce yalovaya oradan da İstanbul'a hakem kurula gideceğim söylendi Bursada oturduğum için gayet yorucu ve uzun bir süreç asıl sorularıma gelirsek
1) itiraz edip olumlu sonuç alan var mı ?
2) Bu raporla ehliyet alsam raporun süresi 2 yıl sonra dolduğu zaman tekrardan işlem yapıp kurula girip ehliyet yenileyebilir miyim ( ehliyet kursuna gitmeden) (kuruldan başka aparatlar da çıkarsa ehliyet yenilemeden eski ehliyet ile devam edebilir miyim )
Teşekkürler
1) itiraz edip olumlu sonuç alan var mı ?
2) Bu raporla ehliyet alsam raporun süresi 2 yıl sonra dolduğu zaman tekrardan işlem yapıp kurula girip ehliyet yenileyebilir miyim ( ehliyet kursuna gitmeden) (kuruldan başka aparatlar da çıkarsa ehliyet yenilemeden eski ehliyet ile devam edebilir miyim )
Teşekkürler