Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geriye dönük evde bakım maaşı artık olmuyor mu?

Ercan DURAK

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Öncelikle yeni üye oldum çok faydalı bilgi verici bir forum site olmuş ellerinize sağlık zihinsel ve bedensel ablam için bakıcı aylığı için baş vurduk engelli raporu yüzde 97 ve tam bağımlı 1 hafta sonra evimize gelindi ablamla konuşuldu ondan sonraki hafta arayıp banka hesabı açmamız istendi açtık annem adına o bakacak ama bize parayı Şubat ayında ve tek maaş olacak şekilde alacaksınız dediler şuan öylemi oluyor artık yardımcı olursanız çok memnun olurum.

evet ilk maaşınızı hesabınıza yatırıyorlar her ay aynı şekilde maaşınızı bankadan alırsınız size gün verdiler mi şu gün çekebilirsiniz diye

tamam siz her ayın 13 ünde benim gibi bankadan maaşınızı alabilirsiniz şubat ayında aldığınız maaş ocak ayının maaşı oluyor bir geri ayın maaşı

rica ederim sağlıcakla kalınız birde şunu diyeyim e devlet şifreniz varsa oradan arama yerine evde bakım maaşı yazın ilk çıkan yere tıklayın maaşınızın yatıp yatmadığını kontrol edin

Son düzenleme:
Ercan DURAK
sizin maaş baglanma işi kasımda bitmiş hesap açın demışler hesap açıp belgeyı kuruma teslım ettınızmı.
ebm de maaş ödemesı önce bakım sonra ücret şeklındeve bağlandıgı ayı takıp eden aydan sonrakı ilk ayda ödeme edılır yani size kasımda baglandıgı için aralıkta bakım yapmış olacaksınız ve ilk maaşıda ocak ayında alacaksınız şubatta değil size niçin şubat demişler bilemedım.siz ocak ayında mutlaka e devletten bakıp maaşı takıp edın ay kaybınız olmasın.

Evet tüm belgeleri banka hesabı ile teslim ettik bir hafta önce görevli memur hanım Şubat ta bir maaş şeklinde alacaksınız dedi banada mantıklı gelmediği için bilgi için yardım istedim sizlerden kardeşim .

bende ilk başvuru yaptığımda bana ayın 1 inde evraklar işleme sokulur dedi siz ocak ayında e devlet üzerinden maaşınızı kontrol edin bazen ayın 1 inde bazen 9 unda sisteme düşer bencede şubat olmamalı ocak olmalı

Ercan DURAK
bu durumda ilk maaşınızı ocak ayında alırsınız.maaş güncellemeleri bulundugn ay'ın 25 ile maaşın ödenecegı ay'ın 5 i arası oluo .mısal aralık güncellemesı kasım 25 aralık 5 iarası edılır.bazen maaş görunmez bazen bı görunur bı görunmez o sıstemden kaynaklı bişi.

Üst Alt