Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geriye dönük haklarim için iş yerini mahkemeye verdim!?

yomaz

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben geriye dönük haklarim için iş yerini mahkemeye verdim ama şu anda bana psikoloji baskı var yerimi değiştirmeye calisiyorlar bende 10 yildir ayni işi yapmaktayim yerimi seviyorum yerimde kalmak için ne yapmam gerekiyor engelli kadrosunda çalışıyorum lütfen yardimci olun.

Geriye dönük haklar dan kast edilen nedir ? Eksik fazla mesai ödemesi ? , eksik yatan maaş yada geciken ödeme? ... Vs
iş veren sizin yerinizi değiştirebilir, engelinizi zorlamayacak başka bir görev verebilirler, 10 yıl bide uzun bir zaman , yapmanız gereken iş verene durumunuzu anlatmak, ancak durum mahkemeye intikal etmiş ,

Şimdi siz işinizi ve yerinizi seviyosunuz ancak iş vereni mahkemeye vermişiniz, aslında sizin ilk yapmanız gereken ödenmeyen ücretler için önce diyalog ve ödenmediği taktirde şikayet edeceğiniZi söylemeniz olmaktı, sonra baktınız olmuyor, çalışma ve bölge müdürlüğüne şikayet etmiş olmanız gerekirdi, burda önemlli olan kanıtlanabilirlik, zaten mahkemeye vermişiniz, bence siz artık o işi ve yerinizi sevmeyin , madem ücretlerinizi eksik ödüyolar yada ödemişler , tüm alacaklarınızı tahsil edip ayrılın

Üst Alt