Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
olgun452,
askerlik yapmış isen geriye dönük bir tek o borçlanılabilir. Bayanlar için ise doğum borçlanması yapılabilir..
ozi09,
Bu konuyu belgeleye biliyor isen direk hukuki yardım al ve avukat aracılığı ile dava aç derim..
TBMM genel kurulda bu geriye dönük prim ödeme konusu ele alındı ama yasalaşırmı bilemem meclis kapanana kadar umudum var takip ediyorum ama şans.. şu anda komisyonda tartişiliyor konu.. ne hikmetse daha önceleri bagkurlulara verilen hak ssk lılara verilmiyo syn. bakan faruk celik bu konuda cok acıklaması mevcut yasalaşmaya gelince komisyonda takılı kaldı..
....Torba Tasarı, Ekim Ayına Kaldı....TBMM tatile girmiştir..cumhurbaşkanı secildi tüm sölenenler cıkmasını umut ettigimiz yasalar bitmiştir.. Bize ne yapsalar hakları..tşk akp ve yandaşları biz bunu hakettik..sagolun var olun............ama unutulmasın ki bu halklan oynamanızın kandırmanızın yüce RABBIM tarafından elbet karşılıgını görcektir..saygılar..