Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geriye dönük vergi indirimi almak için işyerine vereceğim dilekçe nasıl olmalı?

fatihsanli

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
geriye dönük vergi indirimi almak için işyerine nasıl bir yazı veya dilekçe vermem gerekir birde maliye bakanlığı raporun fotokopisi ve kararın yazılı olduğu evrakı posta yolu ile bana gönderdi bana gelen evrakları şirkete vermem gerekirmi yoksa geçmişe dönük indirimi almak için dilekçeyle birliktemi vereyim raporum mart 2011 tarihinden itibaren geçerli diye yazıyor ne yapabilirim birinci dereceden yararlanıyorum cevaplarsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.

geriye dönük vergi indirimi olmaz maliye tarafından raporunuz onayladığı tarihten itibaren yararlanırsınız yani mart 2011 den sonrası.size gelen bildirinin aynısı iş yerinede gider size gelmişse işyeri yazar onları işyerinize vermeniz gerekir...

çelik;
yani mart 2011 tarihinden itibaren bana ödeme yapacakmı şirkete herhangi bir dilekçe yazmam gerekmezmi bana gelen belgeleri direk şirkete mi vereyim cevabınız için teşekkürler

maliyeden size gelen evrağın aynısı şirketinize gider şirkete sorun gitmediyse bir örneğini alın şirkete verin.şirket işleme koyduğu tarihten itibaren maaşınızda 25 ile 30 tl arası fark olur...

ama ben 1.dereceden aldım raporu 100 tl civarından bahsediliyor

1. derece saaktlık indiirmi maaşa yaklaşık 100 tl net olarak yansır. Ama tabii burada alınan maaşın ve asgari geçim indiriminin de etkisi var. Buna göre 100 tl aşağıya da düşebilir...

Üst Alt