Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geriye dönük vergi indirimini nasıl alabilirim?

krall1974

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Belki kategori yanlış özür dilerim.ama bir konuda fikir almak istiyorum. 01.05.2011 Tarihinde vergi indirimi için müracaat ettim.7.ay da tekrar heyete girmemi istediler 7.ayda heyete girdim.11.Ayda vergi indiriminden yararlanabilirsin diye işyerime bir yazı geldi. Yazıda 5.aydan itibaren vergi indiriminden yararlanabilrisiniz diyor.Ben 5. aydan itibaren yararlanıyorsam geriye dönük 7 aylık vergi indiirimimi nasıl ve ne şekilde nereden alabilirim.Ne yapmam gerekiyor . ilgili ve bilgili arkadaşlar ilgilenirse sevinirim . Telefon numaram : 0542 653 53 45 yardımlarınızı bekliyorum. mail adresime mail atabilirsiniz : erdalatas@windowslive.com. bekliyorum sizlerden ricam. şimdiden ilgili arkadaşlara teşekkür ederim.

Gödnerilen yazıda vergi indiriminin hangi tarih itibarı ile geçerli olduğu yazılıdır ve işyerindeki muhasebeciler o tarihi göz önüne alarak geçmişe dönük vergi indirim farklarını maaşınıza yansıtır.

Muhasebeci bu işlemi yapmayı bilmiyorsa, bi şekilde öğrenmeli... İşi ne?

Üst Alt