Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gezmeyi seven biriyim. Akülü sandalye alacağım. Ne önerirsiniz?

Konular
59
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar ben gezmeyi seven biriyim buyüzden rahat uzun süre gezebileceğim akülü sandelye alacağım önerileriniz nedir.
daha önce meyranın eski ağır akülü sandelyesinden kullandım çok sorun yaşattı bana.
şuan ofd den aldığım zimer in sandelyesini kullanıyorum buda döküldü.

optimus almalısın bence bir arkadasım 90 km yol yaptığını söylüyor.
yada smart modeli meyra bu işi iyi yapıyor. hem araçta olmasını istediğin şeyleri söylüyorsun onlarda montajını yapıyorlar.

ben ankarada meyra optimus uzerıne çalışıyorum arkadaşlar. optımuslar harıcınde hiçbir aracı tamırınıde yapmıyorum. gerçi hoş optimusun tamırınden bır turlu ekmek yıyemedım. sizde uygun gorursunuzkı bu araç bozulmuyor.ama satış konusunda işlerım güzel.2.el optımus1 ve 2 satısı yapıyorum. şayet bır araç alacaksanız bu meyra olmalı. sıfırı yada 2. elı farketmez. ama asla meyradan şaşmayın. elektromekanikte bu aracın üstüne daha araç yapılmadı. dtaylı bilgi almak ısteyen arkadaşlarda aklındakı her turlu soruyu sormak için arayabılır. 0541 527 24 24 yardımcı olabılır ve aklınızdakı soru işaretlerını gıderebılırsem ne mutlu bana...

Bülent abi gezmek için araziye uygun mu o model sen fuarı gezdin izlenimlerin var mı ?

Valla arkadaşlar, fuarda baya güzel sandalyeler gördüm. Zor yollar için etkileyici performansı olan birkaç modeli şöyle sıralayabilirim sanırım:

Van Os Airide

Sermax C320L

SNS 1600

Viego HC260T

İMC-105

Beni en çok etkileyense Van Os Airide. Çok sağlam şasiye ve güce sahip. Yıllarca kullanılır, tık demez! :)

Üst Alt