Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

GİB artık raporları süresiz mi onaylıyor?

yasdev

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
İş yerimdeki isg doktoru, Şubat ayından itibaren gib in artık süreli onaylama yapmadığını, elimizdeki raporun tarihinin geçerli olduğunu söyledi bana. Bana saalladı gibi geldi, elimizdeki rapor tarihine göre nasıl vergi indirimi alacağız ki?

Bu konuda bilgisi olan var mı?

yasdev
Tam anlamadım.
Maliye Merkez Sağlık Kurulu bir çelişki ve uyumsuzluk olmadığı sürece zaten rapor geçerlilik süresini esas alıyor.
Ender olarak inisiyatif kullanıp süreli rapora sürekli vergi indirimi, ya da sürekli rapora süreli vergi indirimi verebilmektedir.
Yani GİB tarafından rapor geçerlilik sürelerinin esas alınması yeni bir şey değil.

İSG Dr nun bana söylediği artık rapor süreli bile olsa GİB süresiz onaylıyor. Yani elindeki rapor süreli GİB süresiz onayladı diye sevinme dedi!!!

Geçerlilik suresi geçmiş olan raporları bile onaylıyorlar...

çok ciddi sallamış kardeşim şu anki süreçlerden haberiniz yok.

Banderas gecen gün buna bizzat şahit oldum.
Raporu subat ayında dolmuş .ankaraya gönderdiler.
Rapor gecerlilik süresi 2 olup rapor doldugu halde onayladılar...
Ankaradan onay raporu geldı.
çok şaşırdım..

Demek ki doğru, Mart 1 den itibaren GİB ten süreli gelen bir rapor görmedim bende.. E bu durumda takibatı kim yapıcak şimdi? Biz rapor süresi dolmadan önce kendimiz mi müracaat edeceğiz anlamadım bu durumu..

Maliye sağlık kurulu yönetmeliğini okudum orada raporun sürekli veriliş dogrumu o kanaate varıyorlar sürekli raporlara o yüzden süreli vergi indirimi veriliyor yani raporun uygunluguna bakıyorlar bu rapor gercekten süresiz mi verilmeli gibi konu bu

Üst Alt