Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

GİB'e atandım. Göreve başlamadan yer değişikliği yapabilir miyim?

Konular
19
Reaksiyonlar
12
Merhaba kıymetli arkadaşlar, Gelir İdaresi Başkanlığı'na Vhki olarak atandım. Kendi bulunduğum şehirde Defterdarlık yok ilçe olduğu için mal müdürlüğü ve vergi dairesi var. Buralara direk atanabilir miyim ?

Daha önce gib'e atanıp göreve başlamadan yer değişikliği yapan oldu mu ?

Son olarakta istediğim göreve başlamadan yer değişikliği dilekçesi paylaşır mısınız ?

sen önce farklı görevde iken öğretmenliğe atanmamış mıydın (sanırım meslekçi)?

Suskun Mutsuz Umutlu
merhaba size özel mesaj attım gitmiyor mesaj kutunuz dolu diye buradan yazayım forumdaki öğretmenlik ataması ile ilgili yazıları okuyordum sonuç olarak memurken öğretmenliğe başvuru yapabildiniz mi

2020 puanım ile memur oldum 2022 puanım ile öğretmenliğe başvurumu kabul etmediler o yüzden sordum sizde de benzer durum mu oldu

2020 puanım ile memur oldum 2022 puanım ile öğretmenliğe başvurumu kabul etmediler o yüzden sordum sizde de benzer durum mu oldu

4 yıl geçmesi gerekiyor 2020 nin üzerinden çünkü 2020 ekpss puanın ile memur olmuşsun. o zaman kullanırsın diğer puanını.

Üst Alt