Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gıda Tarım Bakanlığı memur maaşları ne kadardır?

april14

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Gıda Tarım Hayvancılık Bakanlığında GİH sınıfı 11 derecedeki lise mezunu memur eş ve çocuk yardımı ile birlikte ne kadar maaş alıyor?
2013 yılı için, çalışmayan eş yardımı ne kadar? çocuk yardımı ne kadar?

Bu kurumda önceden çalışan ve ya yeni çalışmaya başlayan arkadaşlar bilgi verebilirmisiniz lütfen?

5.derece bir ziraat muhendisinin 3300 tl oldugunu söylediler.engelli isen 3500 tl olur

Verdiğiniz bilgi için teşekkürler. Malesef net bir rakama ulaşamadım.
Lise mezunu, Daktilograf kadrosu, GİH sınıfı 11. dereceden, eşi çalışmayan, 6 yaşından küçük 1 çocuğu olan, 3.derece vergi indiriminden faydalanan net olarak eline geçecek maaş? Ayrıntılı olarak yazabilecek lütfen.

April,
Maaşlar kişiye özel hesaplanır net bir rakam vermek mümkün değil ama siz ortalama olarak bir fikre ulaşırsanız ona göre kendinizi ayarlarsınız, daha fazlası da olabilir siz minimum rakamı düşünün naçizane tavsiyem.

Her şey dahil 1800 tl civarında maaş alırsınız.
Yukarıda bir arkadaş ziraat mühendisi 3500 tl alır demiş yanlış.
Benim şube müdürüm çalışmayan eş ve çocukla ancak alıyor o rakamı.
Bekar yeni işe girmiş bir ziraat mühendisi 2850-2900 tl maaş alır. Artı Seyyar görev tazminatı alır. Tarım İl müdürlüklerinde teknik personel göreve gider. Üç ayda 20 defa göreve gider. yolluk alır. üç ayda yaklaşık 300 tl. Gittiği görev yeri mücavir alan dışında ise ayrıca birde seyyar görev tazminatı alır.

Sakura arkadaş; şanlıurfa tarımda çalışan sınıf arkadaşım var.ziraat muhendısı kendisi 5.dereceden 3300 alıyorum dedi. Sende engellisin 3500 tl alırsın dedi.

Arkadaşlar bende 6 aydır tarımdayım. Mühendis olarak görev yapıyorum. Net maaşım 2750 tl.

Çalışan düz memurların ne kadar aldığı biliyormusun?

Derecem 8/1 . Düz Memurlar benimle birlikte göreve başlayan ortalama 1750-1800 civarı.

5.dereceden başlayacam.10 yıldır belediyede sözleşmeli olarak çalışıyorum.buda dereceme ekti ederse sanırım 2/1 olurum.sizce maaşım tahimini ne kadar olur

Emin değilim ama sanırım 2950-3050 Civarı olur.

Üst Alt